Ønsker du å leie bobil?

Publisert av Mina Kleppan den 16. oktober 2024

McRentFoto. Danielle Langedal

 

Ønsker du å leie bobil?

Du trenger ikke å eie en bobil for å teste ut bobillivet – det er superenkelt å leie! Gjennom vår samarbeidspartner McRent eller vår egen plattform Campr.no kan du enkelt leie en bobil (og campingvogn) fra flere destinasjoner rundt om i Norge og komme deg ut på veien med minimal innsats.

 

Av Mina Kleppan

Smart å leie før du kjøper

Mange går rundt med en drøm om sin egen bobil, men det er ikke alltid lett å vite om det faktisk er noe for deg før du har testet det. Å leie en bobil er den perfekte måten å finne ut av det på! Du får testet ut forskjellige modeller, så du kan finne ut hva som passer best for dine behov. Er du ute etter noe lite og fleksibelt, eller trenger du mer plass til familien og utstyret du vil ha med? Ved å leie slipper du risikoen med å kjøpe noe som kanskje ikke passer for deg og de du vil reise på ferie med. Utleier seg av alle de kjedelige detaljene som forsikring, service og vedlikehold 😉.

Les om de ulike bobiltypene som finner her

 

Toppbilde blogg (1)

Hent ut bobilen der du ønsker det – fleksibilitet på sitt beste!

Mange Ferda-avdelinger tilbyr utleie av bobil via Mc Rent. Hos Ferda Nordkjosbotn og Ferda Evenes i nord, samt Ferda Trondheim, Ferda Bergen, og McRent Gardermoen ved Oslo.  Dette betyr at du kan starte bobileventyret ditt fra ulike deler av landet, enten du vil utforske Lofoten, ta en roadtrip langs kysten og besøke spektakulære fjorder og fjell, eller kjøre gjennom kulturlandskap i innlandet. 

Bor du langt unna disse stedene finnes det mulighet for å leie privat via plattformen Campr no.
Søk på hvilke bobiler eller campingvogner som er tilgjengelig i nærheten av der du bor, og avtal direkte med utleier. Campr sørger for at alt er i orden – fra en solid leiekontrakt som sikrer både kunde og utleier, til forsikring og kundesupport. Det betyr at hvis noe skulle skje under leieforholdet, står Campr.no for all oppfølging og hjelp.

 

McRent (1)

 

Tjen penger på din egen bobil – lei ut når du ikke bruker den

Har du vurdert å kjøpe bobil, men synes det er en stor investering? Da er det en smart løsning å leie ut bobilen når du ikke bruker den selv. Gjennom Campr.no kan du enkelt gjøre dette gjennom et trygt og enkelt system.
Når du leier ut bobilen din gjennom Campr.no, tar de hånd om alt fra annonsere bobilen eller campingvogna  din i sin portal og sikre en god leiekontrakt med kunden, til å ordne forsikring og tilby kundesupport. Skulle det oppstå noe under leieforholdet, sørger Campr.no for all nødvendig oppfølging og assistanse. Dette gir deg en ekstra trygghet, samtidig som du tjener penger på bobilen når du ikke bruker den. En perfekt måte å finansiere kjøpet ditt på!

💰 Vil du leie ut din bobil eller vogn, kan du starte her: Campr.no 

 

Enten du bare vil teste bobilferie en gang, eller vurderer å kjøpe din egen bobil, gir Campr og McRent deg muligheten til å prøve bobillvet på en en fleksibel og trygg måte.

 

🚐 Sjekk ut leiemulighetene her: McRent Norge 

🚐 Test muligheten for å leie privat her: Campr.no 

 

Kategori: Ferie og fritid, Førstegangskjøper

Relaterte artikler