Støtt barnekreftsaken ved å gi din pant til Ferda

Publisert av Mina Kleppan den 7. oktober 2024

Et samfunnsengasjert initiativ: Formålet bak panteinnsamlingen

Ferda ønsker å gjøre en innsats for å støtte barnekreftsaken gjennom TV-aksjonen, som i år arrangeres  20. okt.  Ved å gjennomføre en panteinnsamling, har vi som mål å samle inn så mange panteflasker som mulig for å bidra til denne livsviktige saken. Inntektene fra panteflaskene går direkte til TV-aksjonen, noe som gjør det enkelt for alle å delta og støtte en god sak.

 

Støtt TV-aksjonen

Enten du er Ferdakunde, ansatt eller bare ønsker å støtte barnekreftsaken, er du hjertelig velkommen til å delta! Dette initiativet gjør det enkelt for deg å gi et bidrag til en viktig sak.

Slik kan du bidra

Det er enkelt å være med på Ferdas panteinnsamling. Alt du trenger å gjøre er å ta med deg panteflasker til din nærmeste Ferda-avdeling hvor flaskene blir tatt i mot og deretter pantet. På denne måten kan du enkelt bidra til en god sak uten store anstrengelser.

Dersom du ikke har pant liggende, men allikevel ønsker å bidra, kan du gi penger direkte på vår Spleis

Spleis

Møt Jon Olav Martinsen: En ildsjel med personlig engasjement

Jon Olav Martinsen er en av våre dyktge mekanikere hos Ferda Mysen. Han er en inspirerende ildsjel som har hatt et stort engasjement for barnekreftsaken i mange år. I tillegg til deltakelse i ulike sykkelløp til inntekt for saken har Jon Olav i flere år hatt sitt eget "Flaskepanteprosjekt" i Østfold som samler inn mellom 100 000 og 120 000 kroner i året, og har så langt samlet inn rundt 400 000 kroner til barnekreftsaken helt alene! Jon Olav har vært en dedikert støttespiller for barnekreftsaken i mange år, og hans innsats har gjort en betydelig forskjell. Nå vil gjerne alle ansatte i Ferda bli med å hjelpe Jon Olav til å oppnå gode resultater for barnekreftsaken.

 

JOhn Olav - marthinsen (1)

Dette går pengene til

Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft. Inntil vi kommer dit, skal vi gjøre alt vi kan for å støtte barn og unge med kreft, og deres familier.

Barnekreftforeningen skal skape lysglimt i en krevende hverdag, og inntektene fra årets aksjon skal være grunnlaget for å etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. 

 

240101_Penny_familiehus_Umea_1_NRK_00351

Praktisk informasjon og hvordan du kan støtte

Alle er velkomne til å delta 😄 Ta med deg panteflasker og lever dem hos din nærmeste Ferda-avdeling - eller still opp som bøssebærer 20.okt!  Her er noen praktiske detaljer:

  • Dato: 7.-19.okt
  • Tid: hver dag fra 8-16 (lør: sjekk din lokale avdeling for åpningstid)
  • Sted: Ferda 

 Vi håper du vil være med å bidra til en viktig sak. Din støtte er viktig i kampen mot barnekreft. Bli med og gjør en forskjell sammen med Ferda!

 

Les også: Sykkelentusiaster sykler for en god sak

Relaterte artikler