Slik ferierer du fleksibelt med elbil og Camp-let

Publisert av Mina Kleppan den 30. september 2024
Camp-let (4)

 

Camp-let og elbil = en perfekt kombinasjon! 

Campingferie med elbil og Camp-let teltvogn gir en fantastisk mulighet til å oppleve friheten ved å reise fleksibelt og miljøvennlig. Camp-let teltvogner er designet med tanke på lett vekt, og passer derfor godt for elbiler som ofte har begrensninger når det gjelder tilhengervekt. Den lette konstruksjonen og minimale vindmotstanden gjør Camp-let til et ideelt valg for elbil-eiere!

En annen stor fordel er den romslige utformingen til Camp-let. Selv om teltvognen er kompakt og lett å trekke, tilbyr den rikelig med plass til både sovekabiner, oppholdsrom og bagasje. Dette betyr at du kan nyte komforten av en god natts søvn og ha nok plass til alt du trenger for en vellykket campingtur.

 

Enkel oppsett og praktisk bruk

Med et brukervennlig design kan du enkelt sette opp både fortelt og sovekabiner i én og samme bevegelse. Dette sparer deg for tid og krefter, slik at du kan bruke mer tid på å nyte ferien.

I tillegg er Camp-let teltvogner utrolig praktiske i bruk. De er utstyrt med smarte løsninger som gjør campinglivet enklere, som for eksempel muligheten til å utvide med anneks, solseil og kjøkken. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse teltvognen etter dine behov, enten du reiser alene eller med familie og venner.

Se film om hvor enkelt det er her: 

 

Camp-let_Inside_1-800px

 

Utvidelsesmuligheter for ekstra komfort

En av de store fordelene med Camp-let teltvogner er de mange utvidelsesmulighetene som gir ekstra komfort på campingturen. Du kan enkelt legge til et anneks hvis du trenger ekstra soveplass, eller sette opp et solseil for å skape skygge på solrike dager. Kjøkkenmodulen gir deg muligheten til å lage mat utendørs, noe som kan være både praktisk og hyggelig.

Er dere en familie og trenger mer oppbevaring, eller du ønsker en aktiv ferie finnes også tilbehør som sykkelstativ, takboks eller  bagsasjeboks og diverse andre oppbevaringsløsninger til å ha inne i teltet når det er oppslått.

Disse utvidelsesmulighetene gjør det enkelt å tilpasse teltvognen enten du ønsker en enkel og minimalistisk opplevelse eller en mer luksuriøs campingtur. 

Se alt tilbehøret du kan få her: 

 

 

SF_Camp-let_image_11-800px

 

Økonomiske fordeler ved å bruke Camp-let

Å feriere med Camp-let teltvogn kan også være en økonomisk fordelaktig løsning. Camp-let er et rimeligere alternativ enn både campingvogn eller bobil, men gir deg den samme muligheten til å oppleve friheten ved å reise og campe hvor du vil.

I tillegg sparer du penger på overnatting og mat. Med Camp-let kan du slå leir på rimelige campingplasser og lage dine egne måltider, noe som kan redusere feriebudsjettet betydelig. Dette gjør camping med Camp-let til en kostnadseffektiv måte å oppleve nye steder og skape minner på.

 

Slik kjører du trygt og effektivt med elbil og Camp-let

For å få mest mulig ut av campingferien med elbil og Camp-let er det viktig å kjøre trygt og effektivt. Her er noen tips:

  1. Planlegg ruten nøye: Sørg for å planlegge ruten din slik at du har tilgang til ladestasjoner underveis. Dette sikrer at du alltid har nok strøm på elbilen og unngår unødvendige forsinkelser.

  2. Kjør økonomisk: For å maksimere rekkevidden på elbilen, kjør i et jevnt tempo og unngå unødvendig akselerasjon og bremsing. Dette hjelper deg med å spare strøm og komme lenger på hver lading.

  3. Sikre lasten: Når du trekker en Camp-let teltvogn, er det viktig å sikre lasten ordentlig. Pass på at alt er godt festet og balansert for å unngå problemer under kjøringen.

  4. Bruk riktig dekktrykk: Sørg for at både elbilen og teltvognen har riktig dekktrykk. Dette bidrar til bedre drivstofføkonomi og sikkerhet på veien.

SF_Camp-let_image_2022_3-800px

 

Et annet tips er å planlegge ruten din slik at du kan oppleve ulike attraksjoner og naturskjønnheter på veien. Med en Camp-let teltvogn har du friheten til å stoppe hvor som helst og koke deg en kopp kaffe,  noe som gir deg muligheten til å oppleve flere steder på én og samme tur.

Ved å følge disse tipsene kan du nyte en trygg og effektiv campingferie med elbil og Camp-let, og oppleve friheten til å utforske nye steder på en miljøvennlig måte.

Les mer om camp-let her: https://www.ferda.no/merker-camp-let/

Relaterte artikler