Vår- og vinterklargjøring av bobil og campingvogn

Publisert av Marie Rosenborg Moen den 24. februar 2021

Innhold

  1. Gjør campingvogna klar for våren og sommeren
  2. Vårklargjøring med anbefalte vaskeprodukter
  3. Gjør campingvogna eller bobilen klar for vinteren

 

 

1. Slik gjør du klar campingvogna for våren og sommeren

Nå er våren på vei, og det er bare å glede seg til nok en sesong med mange fantastiske turer. Og som du vet blir opplevelsene så mye bedre hvis alt er som det skal med campingvogna etter den lange vinteren. 

– Har vinteren vært hard mot lakk, takluker og vannsystem? Fungerer alt det tekniske i vogna? Ta en grundig sjekk, så kan dere nyte sesongen fra første tur i trygg forvissning om at alt er i orden.

 

 

2. Vårklargjøring med anbefalte vaskeprodukter

 

 

3. Her er noen gode tips for vinterklar bobil og campingvogn

Om du skal bruke bobilen eller campingvogna i vinter, eller velger å sette den på vinterlagring, det er viktig å være vinterklar før snøen laver ned og gradene kryper godt under null.

Christian Aabøe Fluør fra vår avdeling i Grimstad tar deg gjennom en smart sjekkliste som gjør at du kan gå vinteren trygt i møte.

– Det kan være lurt å ta en service nå på høsten, så bobilen ikke blir stående med gammel motorolje over vinteren. Så jeg anbefaler deg å bestille service nå som det er bedre kapasitet på verkstedet, sier Christian, som mer enn gjerne deler sine erfaringer med deg før vinteren trår til for fullt. 

 

 

 

Kategori: Tips og råd

Relaterte artikler