Pål solgte leiligheten og flyttet inn i bobilen

Publisert av Marie Rosenborg Moen den 20. august 2020

Pål Egelandsdal hadde i flere år drømt om å kvitte seg med leiligheten for å kunne reise akkurat hvor han ville, og så gjorde han drømmen om til virkelighet!

Av Marie Rosenborg Wadahl

Etter nesten 30 år som bussjåfør lekte Pål ofte med tanken om å selge leiligheten for å kunne bo i bobil hele året rundt. 

Pål solgte boligen og flyttet inn i en bobil fra Ferda

Den tidligere bussjåføren forteller at han hadde en stor turbuss som han hadde innredet som bobil.
- Jeg hadde mange fine turer med bussen, men det ble for dyrt i lengden. Det ble kostbart med diesel, vektårsavgift, ferger og bompasseringer, så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe min første bobil, sier Egelandsdal.

Innredet en turbuss som en bobil Ferda

For nesten to år siden solgte endelig Pål leiligheten han hadde i Stavanger og dagen etter fløy han opp til Bodø for å kjøpe bobil. Etter nesten ett år i en Brustner I 890 Elegance 2012-modell, som han kjøpte i Nord-Norge, fristet det med en ny bobil.
- Jeg kjøpte en Knaus Sun I 900 LX 2017-modell hos Ferda Grimstad. Det er en fantastisk stor og god bobil og det har blitt mange fine turer med den, forteller den engasjerte bobileieren.

Se våre Knaus bobiler her

Nyt friheten med en bobil fra Ferda

Pål reiser rundt i hele Norge med bobilen sin fra Ferda Grimstad

Det var ikke helt uten grunn at Pål valgte en Knaus Sun I. Denne modellen er en flott helårs-bobil. Dobbeltgulvet gir ekstra isolasjon og varmer godt ved lave temperaturer. I denne bobilen ligger også vann og rør slik at de beskyttes mot frostskader. En annen fordel er den lave chassishøyden som gir sjenerøs ståhøyde og stor lasteplass.

Knaus Sun I bobil fra Ferda

Reis til Nord-Norge med bobil fra Ferda

Videre poengterer Egelandsdal at det er lurt å kjøpe bobil hos en seriøs forhandler når man skal kjøpe sin første bobil eller campingvogn.
- Da får man tryggheten med garanti og all den informasjonen man trenger. Det er også viktig å skaffe seg en skikkelig gassalarm som reagerer på alt av gass og røyk, slik at man kan sove trygt om natta, sier Pål.

Du kan følge Pål sine turer på Instagram her.

Bobiler hos Ferda Fauske

Til vanlig har den stolte bobileieren fast plass på Bore Strandcamping på Jæren. Der er Pål når han ikke er ute på turer. Her trives han godt med fine gåturer langs stranda i både fint og i litt mer ruskete vær.

Campinglivet er herlig med en bobil fra Ferda

Nyt naturen med en bobil fra Ferda

Ferdalivet

- Man trenger ikke reise langt for å ha det fint på tur. Alt etter hvor man bor, så kan det være fint med en tur på fjellet, ved sjøen, til et vann eller en by, alt etter hva man har lyst til. I en bobil kan man slappe av og nyte naturen. Det fineste med er helt klart frihetsfølelsen og at du kan reise hvor du vil!

Opplev Norge med en bobil fra Ferda

Opplev fantastiske solnedganger med en bobil fra Ferda

Vurderer du å teste ut livet i bobil?

Finn ut mer her

Kategori: Ferie og fritid, Kundehistorier

Relaterte artikler