Med bobil til Toscana. Her er tipsene!

Publisert av Per Vie den 25. mars 2015

Er du lei av dyre og lite fleksible charterturer til Italia? Da kan en tur med bobil til Italia være noe for deg. Der kan du og familien legge opp deres egne ruter, legge deres egne planer og følge deres eget tidsskjema.

Dere kan reise Italia på langs, eller kanskje fokusere mye av turen rundt en av provinsene i Italia, som for eksempel Toscana.

Livet på landet

Det finnes et utall med spennende og lekre campingplasser i Toscana. De passer alle lommebøker og alle bobiler. Men det finnes en annen måte å reise på også, om du er eventyrlysten og vil oppleve mer av det italienske livet på landet. Da gjelder det å bestille Fattore Amico 2015 hvor du få tilgang til 521 gårder og vingårder i hele Italia gjennom medlemskapet du får med på kjøpet.

Les artikkelen "Til slott og vingårdet i Toscana" her, som bildet under er hentet fra.

Slott-ov-vin-i-Toscana

Dette er annerledes enn camping ettersom du bare kan stoppe på et sted i 24 timer. Du betaler ikke for å bo på gårdene eller vingårdene, men det forventes at du deltar på stedets aktiviteter og gjerne kjøper noen produkter til deg selv eller i gave. Det er uansett ikke mye du betaler for minner du vil ha resten av livet. Bare i Toscana kan du besøke 43 forskjellige gårder og vingårder. Sjekk toscanareiser.no ved å klikke her.

Camping ved sjøen

Det finnes også utallige muligheter til å campe ved sjøen i Toscana. Du kan velge og vrake i lekre campingplasser med store anlegg som rommer store badebasseng, restauranter, butikker og andre nødvendige ting. Flere av dem ligger rett i vannkanten, så du får virkelig nyte alt det vakre som Italia har å by på. Klikk her for en oversikt over campingplasser i Toscana.

Et av de stedene du kan besøker er Camping Pineta som ligger i Pisa, Toscana. Her kan du oppleve nydelig strand, nydelig skog og ikke minst finnes det mange spennende aktiviteter for hele familien. Du kan med andre ord satse på et langt opphold på en av disse campingplassene, eller du kan kombinere det med flere stopovers på vingårder og gårder på din vei rundt i Toscana.

slide-3

Hvor kan du finne informasjon?

Det finnes mange spennende nettsteder med god informasjon, så det trenger ikke bli veldig vanskelig å planlegge drømmeferien med bobilen. Foruten Fattore Amico 2015 kan du kjøpe ACSI(Auto Camper Service International) Camping kort som også inneholder en guide over Europas Campingsteder. Ellers kan du sjekke disse nettstedene.

http://www.camping-villages.com/
http://www.campeggi-italia.com/
http://www.campingnorge.no/Campingplasser-i-Italia
http://www.eurocampings.co.uk/italy/tuscany/
http://www.vallegaia.it/en/
https://www.vicarious-shop.com/Fattore-Amico-2015-Italian-Passion.html

 

Kategori: Ferie og fritid

Relaterte artikler