Vil du overta denne ett år gamle Knaus-bybobilen etter Per?

Publisert av Per Vie den 28. mars 2020

Det er ikke uten grunn at vår blogger Per Vie synes det er vemodig å bytte ut bybobilen han har hatt det siste året! For en bil – og for noen utrolige turer de har hatt sammen!

Harstad - Lofoten 52-1

Her er Per og bobilen på tur til verdens vakreste øyrike – Lofoten. Og opplevelser som dette har det vært mange av! Vil du se mer av turene denne bobilen har vært på, kan du klikke deg videre til reisebrevene og filmene til Per her.

Gdynia -Oslo 13

Knaus BoxLife 600 MQ 2017-modell er en hendig bybobil med godt med lagringsplass og praktiske løsninger – uten at det går på bekostning av det stilrene interiøret som gjør det lett å trives. Se mer av interiør, løsninger og detaljer i filmen under.

Knaus'n til Per 1

«Denne bilen har fraktet meg komfortabelt og knirkefritt rundt på de utroligste turer. Dette har vært hjemmet mitt på hjul gjennom store deler av året som har gått. Bilen har også vært mitt kontor og atelier, og jeg har kost meg grenseløst! Nå er jeg spent på hvem det er som overtar Knaus'n etter meg. Kanskje det blir deg?»

Se Per forklare de smarte løsningene og ikke minst hva han synes har vært det beste med akkurat denne bilen i filmen under. 

 

Vil du bli med akkurat denne bobilen på nye eventyr?
Ta en nærmere titt på annonsen her!

 

Kategori: Blogg, Ferie og fritid