Vi kjøpte vår første bobil i fjor. Da ble gnisten tent!

Publisert av Per Vie den 28. mars 2020

Georg A. Nilsen er innom Sørlandets Caravansenter i Grimstad for å hente sin nye Carthago, og han får samtidig en god innføring i alt det tekniske ved sin nye bobil av senterets selger Flemming Pedersen.

Av Per Vie

Jeg er i Grimstad for å lage filmer som viser alt du trenger å vite av tekniske ting om bilen eller vogna du har kjøpt. Og vi får oss en liten prat etter at vi er ferdige med opptakene til overleveringsfilmen for akkurat den bilen Georg skal hente.

- Så bra, sier Georg, da han får høre om filmene vi lager. Han er overbevist om at kundene vil sette stor pris på å kunne se en film som forklarer alt de måtte lure på, i tillegg til innføringen de får av selgeren.

- Har du og din fru kjørt bobil lenge?

- Neida, og da vi fattet interesse for dette med bobil var vi jo veldig spente på om dette ville være noe for oss, og ikke minst hva vi skulle kjøpe. Så vi snakket med den hyggelige selgeren Flemming her på caravansenteret. Han anbefalte oss å begynne med en litt mindre bil, siden det var vår første bobil. Flemming rådet oss også til å kjøpe en lett omsettelig bil, hvis vi skulle få lyst til å bytte etterhvert.

 - Det var jo et godt råd...

- Ja, et veldig godt råd, og valget falt på en Dethleffs Globebus. Vi fikk oss noen flotter turer i fjor. Seks uker i bobilen, og fire av dem nordover, blant annet langs Atlanterhavsveien. Norge er jo et vakkert land, smiler Georg.

- Og da ble gnisten for bobil tent?

- Ja, det er helt sikkert. Etter turene vi hadde i fjor fant vi ut at dette med bobil var noe for oss, og da så vi nokså fort at vi gjerne ville ha en bil som var litt større og hadde enda bedre komfort med alt utstyret vi kunne tenke oss. Så da ble det salg av den gamle og kjøp av en ny bil, sier Georg fornøyd, og lener seg stolt inntil sin nye Carthago.

Her kan du se en presentasjonsfilm av bobilen Georg nettopp har kjøpt...
https://www.youtube.com/watch?v=vRze5Dd5myM

Noen dager senere har jeg kontakt med Georg igjen på telefonen.

- Var din nye Carthago god å kjøre?

- Ja, veldig. Nå har jeg ikke kjørt lenger enn fra Grimstad og hjem til Lillesand, men det lover veldig bra. Meget god komfort, sier Georg, som forteller at de er så heldig å ha plass innendørs til bilen i vinter, og der står den tørt og godt og koblet til strøm.

- Men vi har allerede begynt å innrede litt, og har fått på plass en del kopper og karr. Inger Alice og jeg har til og med sittet i bilen og kost oss med en kopp kaffe, smiler Georg, som forteller at de gleder seg hemningsløst til å dra på tur.

- Hvor skal dere i sommer?

- I sommer blir det nok Lofoten, og noe turer til Sverige. Vi har et hus i Spania som vi har reist til i 13 år, men siden vi nå har fått lyst på bobillivet blir det nok til at vi selger huset i Spania. Så nå er det på tide å gjøre noe annet. Kjøre litt rundt i Norge i første omgang, og så nedover i Europa, og også til Spania.

- Så da er det bare å nyte pensjonisttilværelsen?

- Ja, og vi kan disponere tiden som vi vil, bare dra når det passer oss og bestemme hvilken retning vi vil reise. Og er det dårlig vær vestover, så drar vi østover. Det er det som er så fantastisk med bobil!

- Da må dere ha lykke til med den nye bilen!

- Takk for det, vi gleder oss. Og lykke til videre med dine prosjekter. Jeg følger med på reisebloggen din, vet du, avslutter Georg.

 

Hils på flere fornøyde kunder ved å klikke her.

Kategori: Blogg, Kundehistorier