Velkommen til Ferda på Caravanmessen 12. - 15. september. Du finner oss i hall C!

Velkommen til Ferda på Caravanmessen 12. - 15. september. Du finner oss i hall C!

12. - 15. september åpnes dørene til årets caravanmesse på Lillestrøm, der lokalene blir fylt opp av bobiler, campingvogner og utstyr. Ferda stiller selvfølgelig med egen stand og flinke Ferda-folk plassert ved de mest kjente bobil- og campingvognmerkene!

Caravanmessen er den viktigste møteplassen for caravanfolk og fritidsentusiaster i Norge. Her samles hele bransjen under samme tak, og gir deg full oversikt over neste års nyheter, og i år finner du oss på stand C02-42. 

KONKURRANSER!

Stikk innom standen til Ferda, delta i konkurransen vår og vinn en ukes bobilferie! Vi har knallgode tilbud på leie av bobil, både langhelg og en hel uke. 

McRent Facebook

Messe nummer 24!

Årets caravanmesse er den 24. i rekken og etter hvert som bransjen har forandret seg, har også messen vokst. I dens levetid har salget av bobiler virkelig skutt fart og det har vært en rivende utvikling i både design, kjøreegenskaper og utstyr. En av de som har stått stødige og fulgt utviklingen hele veien er vår egen bransjeveteran, Rune Lysaker fra Ferda Mysen.

Les mer om bransjeveteranene her!

Rune Lysaker, ferda Mysen-1

– Messen er mer viktig i dag og viktigere for forhandlere med tanke på markedet. Messen er også en happening som mange drar på for kosen sin skyld og den betyr mye mer for markedet og salget i dag enn tidligere. Det er helt klart fortsatt en av de viktigste måtene å vise frem produktene gjennom året, sier Rune Lysaker.

Åpningstider 2019

Torsdag 12. september          kl. 10.00 — 18.00
Fredag 13. september            kl. 10.00 — 18.00
Lørdag 14. september            kl. 10.00 — 18.00
Søndag 15. september           kl. 10.00 — 16.00

NB! På grunn av messen på Lillestrøm har vi redusert bemanning i våre butikker. 

Her er alle våre avdelinger!

Kategorier: Aktuelt om oss, Arrangementer, Blogg, Nyheter