Snart sommer! Her er 16 gode tips for ferieklar bobil og campingvogn.

Publisert av Per Vie den 25. mars 2019

Sommeren kommer fortere enn du aner, og det er bare å glede seg til nok en sesong med mange fantastiske turer. Og som du vet, om du har bobil eller campingvogn, blir opplevelsene så mye bedre hvis alt er som det skal etter den lange vinteren. 

Finn Galaas fra avdelingen vår på Mysen tar dere gjennom en smart sjekkliste før dere legger ut på den første turen etter vinteren.

Finn gir gode tips etter vinteren 

– Er dere godt forberedt blir det en mye hyggeligere start på campingsesongen, sier Finn, som mer en gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg før sesongen er i full gang.  

 
– Det er viktig å sjekke om vinteren har vært hard mot lakk, takluker og vannsystem. Sjekk også om alt det tekniske i bobilen eller vogna fungerer. Ta en grundig gjennomgang, så kan dere nyte sesongen fra første tur i trygg forvissning om at alt er i orden, oppfordrer Finn.

Last ned Finns 16 gode tips her!

IMG_6907

Vær sikker på at du har alt du trenger før neste tur. Nå har Ferda sin "startpakke" ankommet alle våre butikker. Den koster kun 299 kr og inneholder to pakker med toalettpapir, en boks Aqua Kem-poser og rengjøringsmiddel. Du sparer 155 kr! 

Kategori: Aktuelt om oss, Tips og råd

Relaterte artikler