- Vår tredje bobil ble en Westfalia. Nå gleder vi oss til tur!

Publisert av Per Vie den 28. mars 2020

I splitter ny bybobil levert av Ferda på Jessheim er Johanne Bentzen og Turid Dalene klare for nye turer. Og første reisemål er til landet det er så deilig å være norsk i.

Av Per Vie

Jeg treffer Johanne på telefonen bare noen dager etter at de har hentet deres nye hjem på hjul.

- Gratulerer med ny og flott bybobil. Til og med samme type bil som jeg kjørte rundt i Europa med i fjor sommer! 

westfalia-columbus-med-dekor.jpg

- Ja, det så vi. Vår er bare litt kortere. Vi har lest reisebloggen din, og har skjønt at du har hatt mange fantastiske turer.

- Ja, det er helt sikkert. Er dette deres første bobil, Johanne?

- Nei, det er det ikke. Det er faktisk den tredje, men vi har også hatt en campingvogn en kort periode.

- Var det bybobiler, de to dere har hatt tidligere?

- Ja, den første var en La Strada, og så en Rapido. Og etter det ble det en sesong med campingvogn. Vi er jo litt oppi åra, så det ble litt tungt å håndtere en vogn, syntes vi, så da ble det bobil igjen, forklarer Johanne. 

- Og nå skal dere snart på tur?

- Ja, det skal vi, og det gleder vi oss veldig til!

- Hvor går turen?

- Vi lurer på å kjøre først til Danmark. Så får vi se om vi reiser videre til Polen. Har hatt lyst til det lenge. Og kanskje vi ender opp i Italia. Det spørs litt på været, sier Johanne.

- Hva gjorde at valget falt på en Westfalia?

- Vi så bilen på nettet, så tenkte vi at vi kunne reise til Jessheim for å se på den. Og vi likte så godt det vi så at det ble handel. Så fikk vi også veldig god service av Ronald, smiler Johanne.

- Hva er forskjellen på denne bilen og de dere har hatt før? 

- Det har vært mindre lagringsplass i de to andre bilene, men her var det veldig god plass til alt vi trenger å ha med oss av campingbord, stoler og annet utstyr.

- Det jeg liker så godt med Westfalia er at den er så lys og trivelig inni, med de fint avstemte fargetonene. Er dere enig med meg?

Westfalia interior.jpg

- Ja, bilen har et veldig lyst og fint interiør. Og skikkelig kvalitet! Så nå regner vi med at vi skal ha denne bilen i noen år, smiler Johanne.

- Hva synes dere er det beste med livet i bobil?

- Det er jo fritt da. Vi kan dra når vi vil og være et sted så lenge vi vil. Slippe å ta fly, ler Johanne, og poengterer det fine med å kunne gjøre hva de vil til enhver tid.

God tur, Johanne og Turid! Og lykke til med deres nye hjem på hjul!

- Tusen takk! Og god tur til deg også i september. Hilser fra Turid her, avslutter Johanne, som garantert er godt igang med å gjøre klar bilen til tur.

Kategori: Blogg, Kundehistorier