Blogg

Tips Per om hva han bør se og gjøre på bobiltur i Øst-Europa i sommer!

Posted by Per Vie on 14.jul.2018 20:48:35

Snart setter jeg bobilsnuta mot Øst-Europa og tre flotte sommeruker i Estland, Litauen, Latvia og Polen! Har du noen gode tips til bobiltur i disse områdene?

På denne turen har jeg også med meg min kjære samboer, og vi skal blant annet innom Tallinn i Estland, Riga i Latvia, Vilnius i Litauen og Gdansk i Polen – og vi tar gjerne imot tips! Har du gjort deg noen erfaringer vii bør ta hensyn til på tur i disse landene? Har du noen praktiske tips om overnattingsplasser? Eller er det et sted du har vært som du likte spesielt godt?

Klikk deg inn på Facebook-siden og kommenter med dine beste tips! 

Jeg dokumenterer selvfølgelig hele reisen, så hvem vet – kanskje det er nettopp ditt tips som blir til sommerens fineste bobilblogg og min aller beste reiseopplevelse?

Planlegger du tur et annet sted i Europa? Last ned alle Europa-tipsene mine!

Last ned Pers beste reisetips til bobilferie i Europa 

Søk i bloggen