Tilbake til hjertet av Italia for å se skjeve tårn og spise pizza

Publisert av Per Vie den 20. juni 2020

Da er jeg endelig på veien igjen. Og ikke bare skal jeg besøke det skjeve tårnet, men også oppleve mye mer av Toscana, vinområdene og den gode italienske maten, som jeg bare fikk en liten smakebit av på turen min i sommer. Og hvor mye av det vakre landet jeg får med meg på tre uker får tiden vise. Gleder meg stort!

Av Per Vie, Europa 2016, Italia

Det er deilig å være på veien igjen. Og for å være helt ærlig - jeg har vel egentlig ikke flyttet ut av bilen etter at jeg kom hjem i august. Fra første dag hjemme har jeg klar for å reise ut igjen igjen, så hvorfor bære inn alle sakene mine, for så å bære de ut i bilen igjen? Joda, det har vært fantastisk fint å være hjemme hos mine kjære, men det er rart med det. En gang globetrotter, alltid globetrotter. Så har jeg jo hatt verdens fineste klesskap stående rett utenfor husveggen. Litt tungvint kanskje, vil mange si. Og de har rett.

Italia i sommer

I sommer hadde jeg fantastiske dager langs den italienske rivieraen, besøkte den vakre byen Lucca i nettopp Toscana, og jeg bodde tre dager i Riva del Garda.

Cinque Terre Vernazza 2 Lucca 33 Garda 40

Italia traff meg midt i hjertet, og nå skal hjertet fryde seg igjen! Nå skal jeg se mer av Toscana - pluss pluss. Så da blir det et nytt reisebrev om noen dager igjen.

Følg med!

Sommerens reiseruter:

Her kan du se reiseruta sydover, del 1.
Her kan du se reiseruta nordover, del 2.

Kommer tilbake med reiserute for denne turen etterhvert.

Kategori: Blogg, Reisebrev, Turer i Europa