Pressemelding!

Pressemelding!

Dethleffs/Sunlight: Sørlandets Caravansenter AS åpner enda en Mc Rent utleiestasjon.

Sørlandets Caravansenter AS har inngått en avtale med Mc Rent og åpner sin andre utleiestasjon, som er nr. 20 på Joint Venture basis.                         

Mc Rent, Europas største utleier av bobiler, har lenge ønsket å etablere enda en utleiestasjon i Norge. Dette har vi nå klart etter avtale med Sørlandets Caravansenter AS. Med denne avtalen har Mc Rent nå 50 utleiestasjoner i alt, 20 stk. på joint Venture basis og 30 stk. på franchisebasis.

Den nye stasjonen er etablert som en Joint Venture avtale mellom Mc Rent Holding GmbH i Tyskland og Sørlandets Caravansenter i Grimstad. Stasjonen får sin lokalisering ved Gardermoen Flyplass i Oslo og med utleveringsplass ved Oppaker. I den første sesongen vil utleieflåten være på 30 Dethleffs- og Sunlight bobiler, men forventning og etterspørsel tyder på et realistisk antall på 60-75 bobiler.

Daglig leder hos Sørlandets Caravansenter Rune Røinås sier:

”Vi er svært fornøyd med det nye selskapet, som vi har etablert sammen med Mc Rent Holding i Tyskland. Vi startet med Mc Rent forrige sommer fra vår adresse i Grimstad. Våre erfaringer fra den første sesongen er at MC Rent er et verdenskjent konsept med over 1000 bobiler for utleie som opptrer profesjonelt i alle ledd. Kunder fra hele verden booker og betaler online, mens reisebyråer over hele verden samarbeider med Mc Rent og selger også utleiebobiler via Mc Rents 20 stasjoner i Tyskland, Spania, Portugal, Sverige, Nederland og Norge”.

”Vi ser på utleie med profesjonell presentasjon som et viktig fremtidig tillegg til våre andre aktiviteter ved Sørlandets Caravansenter.”

Jan Kaspersen, agent for Dethleffs og Sunlight i Norge sier:

« Vi er overbevist om, at denne satsningen passer perfekt for Norge. Vi ser en trend at folks ferieønsker varierer mye i de siste årene. Et år vil kunden på chartertur i sør, neste år vandring i Alpene, og deretter kanskje en bobiltur rundt i Skandinavia. Det skal være enkelt og overskuelig for de som leier bobil. Hvor kan bobilen bli plukket opp, hva inneholder den, hvilket utstyr, hvordan fungerer det, hva med vekt og førerkort og sist men ikke minst, hva er den totale prisen? Alle disse svarene finnes på www.mcrent.no. Samtidig er vi sikre på, at plasseringen ved Gardermoen, Oslo er den optimale, da turister fra hele verden har tilkobling dertil. Vi har nå vært åpen for booking på stasjonen i 14 dager og halvparten av kapasiteten for denne sommeren er allerede booket. Blant annet av gjester fra Israel, Australia, Tyskland og Danmark”

Her sees foto fra signeringen av Joint Venture avtalen i Oslo.

Uten navn1

Fra venstre mot høyre: Rune Røinås – Daglig leder hos Sørlandets Caravansenter, Smari Haraldsson – Daglig leder hos Mc Rent Oslo,
Karl Maier - CFO Dethleffs, Marina Boneberg - Mc Rent Holding, Alexander Kastl - CEO Mc Rent Holding

Ønsker du å booke bobil? Klikk her for å komme til bookingskjema

Kategorier: Nyheter