Planer om en bobiltur i jula du også?

Publisert av Per Vie den 23. desember 2014

Det er mange campingplasser som holder åpent i juleferien, og i Norge er vi så heldige at vi kan reise på bobilferie både sommer og vinter. Vintercamping blir stadig mer populært med bobil.

I følge bobilportal.no fins det svært mange campingplasser som er godt utstyrt for vinterlig opphold. Eget sanitæranlegg, tilrettelagt med strøm til oppvarming og gode aktivitetsalternativ for barn og voksne i alle aldre. Norges mangfoldige og varierte natur med fjell og daler, sjøer og elver, og det åpne havet , rommer nesten ubegrensede muligheter.

Vintercampingplasser er ofte plassert i nærheten av vintersportsanlegg med alpin-, langrennsløyper. Se etter symbolene under den enkelte campingbedrift. Husk! Det lønner seg alltid å ringe på forhånd for å sjekke forholdene og å bestille strømplass. Vintercamping er trivelig, men bobilen må være i stand til å motstå frost. Det innebærer feks å smøre støtteben så det ikke fryser fast, og frostsikre vannsystemet.

Klikk her og se noen gode tips om vinterkjøring og camping fra bobilportal.no

På Bobilverdens Facebook-side er følgende spørsmål stilt:

Hvordan er det å bruke bobilen om vinteren? Er det spesielle hensyn som bør tas når det gjelder valg av vinterdekk? Er bogie et problem? Og hva med forhjulstrekk? Eller har du andre vintertips?
Har du erfaringer å dele, så gjør det under dette innlegget da vel..! Husk å fortelle hvilken bil du har erfaringene fra..
Les alle de nyttige kommentarene og rådene her.

Bobilparkeringer i Norge

Du får oversikten her i bobilparkeringer.no.

Kategori: Ferie og fritid, Tips og råd

Relaterte artikler