Snart klar for bobiltur til Hellas. Tips meg gjerne!

Publisert av Per Vie den 12. april 2019

Da nærmer det seg tur igjen. Og som jeg gleder meg! Denne gangen setter jeg bobilsnuta sørover mot Hellas. Jeg skal kjøre gjennom flere land jeg ikke har besøkt før, som Tsjekkia, Slovenia, Kroatia, Montenegro og Albania, før jeg kommer til Hellas og Athen. Og som vanlig er jeg åpen for gode tips!

Av Per Vie

Før turen til Portugal i november i fjor ba jeg om gode tips fra bobilvenner på Facebook, og mange av tipsene jeg fikk gjorde turen til en uforglemmelig opplevelse. Så hjertelig takk til alle dere som bidro til å gjøre turen langs Portugalkysten til et minne for livet!

Her kan du se en oppsummering fra turen langs Portugalkysten, og noen klipp fra hjemturen. Rakk akkurat hjem til jul.

 

Fleksibel reiserute - som vanlig.

Som du ser på kartet har jeg staket ut en viss rute, men som vanlig er den veldig justerbar. Så har du noen gode tips om steder jeg bør reise innom, spesielt på vei sørover, send meg en mail her eller legg inn tipset på Facebook. På forhånd, hjertelig takk!

Per Vies planlagte reiserute til Hellas

Kommer det noen heite tips er det store muligheter for at jeg tar en avstikker eller to underveis. Tanken er at jeg på hjemveien tar båten over og kjøre østkysten av Italia nordover igjen.

Bobilturene mine så langt

Per Vies bobilturer til nå

Jeg har besøkt Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Italia, Frankrike, England, Wales, Skottland, Spania, Portugal, Belgia, Nederland, Estland, Latvia, Litauen, Polen – og selvfølgelig noen turer i Norge. Her kan du laste ned alle mine reisebrev fra turene rundt i Europa til nå:

Last ned Pers beste reisetips til bobilferie i Europa

Kategori: Europaturer

Relaterte artikler