På bobiltur langs Helgelandskysten med God morgen Norge

Publisert av Per Vie den 28. mars 2020

– Vi gledet oss veldig til å kjøre Kystriksveien, kåret til en av verdens vakreste veistrekningen, forteller TV 2-reporter Bjarte Ragnhildstveit, som sammen med God morgen Norge-kokk Wenche Andersen reiste på en fantastisk firedagers bobiltur langs vakre Helgelandskysten. Her kan du følge hele turen!

– Denne turen har Wenche og jeg snakket om i fem år, og endelig kunne vi gjennomføre planen vår, forteller Bjarte, som også tok med seg kameramannen Erik Manshaus på turen. 

God morgen Norge 3

– Dette må være den beste måten å reise på. Så utrolig praktisk. Godt med sengeplass til alle tre, separat dusj og toalett og et genialt lite kjøkken. Alt vi trengte på turen hadde vi med oss i bobilen. Også så kjekt det er med bobil når kaffetørsten melder seg mens vi venter på neste ferge, som det faktisk er en del av langs Kystriksveien.

God morgen Norge 2

– Så dette ble en magisk tur på alle måter, sier Bjarte begeistret.

Hele reisen kunne du følge på God morgen Norge på TV 2 for noen dager siden. Og for deg som ikke fikk med deg sendingene – her er samtlige innslag fra den fantastiske turen langs Kystriksveien:

Mandag. Første stopp er Brønnøy kommune og Torghatten. 

God morgen Norge 5

Tirsdag. Nå har bobilferden kommet til Vega.

God morgen Norge 9

Onsdag. Til Svartisen, Norges største isbre.

God morgen Norge 7

Torsdag. Siste dagen på turen går til Saltstraumen.

Det blir også tid til en bedre lunsj i bobilen ...

God morgen Norge 10

Takk for turen, Wenche, Bjarte og Erik!

Kategori: Aktuelt om oss, Blogg, Turer i Norge