- Velkommen til Ferda Ålesund og vårt nye bygg!

Publisert av Per Vie den 3. april 2019

Det splitter nye avdelingsbygget vil bli til stor glede for både ansatte og kunder. Ta turen til Håem for å gjøre et godt kupp eller kanskje det er på tide med service på bobilen eller campingvogna?

– Det er fantastisk kjekt å kunne invitere til en åpning av vårt nye caravansenter her på Håem, sier avdelingsleder Jon Arne Torset, tydelig stolt.

Ferda Ålesund 8


Det siste året har Jon Arne og staben hans drevet på tre forskjellige plasser, på Lerstad med bilverkstedet, på Emblem med vogner, bobiler, deler og salg, og caravanverksted i Furulia. Nå er alt samlet under samme tak. Og for et senter det har blitt!

Ferda Ålesund 3-1 

Ferda Ålesund 7

– Nå kan vi endelig vise dere bobiler, vogner og utstyr på en optimal og inspirerende måte. Samtidig vet vi at gode servicemuligheter er viktig for kundene våre. Nå er også det på plass i vårt eget bygg her på Håem Næringsområde. Så da er det bare å ta turen innom for å gjøre en god handel eller for å få den hjelpen og servicen du ellers trenger, oppfordrer Jon Arne.

Ferda Ålesund - et senter som skal skape reiselyst

Vår blogger Per Vie var også tilstede for å vise filmer fra turene sine, og gi noen gode reisetips. Her kan du se klipp fra hans «svipptur» til Ålesund for å være med på åpningsfesten... 

 

For en åpningsfest det ble!

– Vi vil rette en stor takk til alle som besøkte oss under åpningen av nybygget vårt, sier Jon Arne, som kan fortelle at det var mange som tok turen innom. Bare på lørdag var det godt over tusen gjester som fikk med seg de knallgode tilbudene på bobiler, vogner og utstyr, i tillegg ble gjestene servert god musikk, pølser, hamburgere, kaker, kaffe og brus. 

Ferda Ålesund 4

Både små og store storkoste seg denne helgen her, hos Ferda Ålesund.

Ferda Ålesund åpning

Nybygget til Ferda Ålesund er herved åpnet

Klokka tolv på lørdag var det offisiell åpning av bygget, der vår avdelingsleder sa noen ord, før han overlot mikrofonen til utbygger Even Lønnheim. En rekordrask byggeprosess gjorde det mulig for ordfører Dag Olav Tennfjord å erklære Ferda Ålesunds nybygg for åpnet denne lørdagen.

Ferda Ålesund åpning

Ferdas konsernsjef Bengt Heggertveit, utbygger Even Lønnheim, ordfører Dag Olav Tennfjord og avdelingsleder Jon Arne Torset er alle strålende fornøyde med både bygget og åpningsfesten.

Så da er det bare å ønske dere hjertelig velkommen innom Ferda Ålesund!

Her er alle våre avdelinger! 

Kategori: Aktuelt om oss

Relaterte artikler