Nå er vi på plass på Ålgård!

Nå er vi på plass på Ålgård!

12. mars startet vi opp vår 3 avdeling, lokalisert på Skurvemarka 8, 4330 Ålgård. Vi har overtatt flotte lokaler hvor Rogaland Caravan tidligere lå, men vi overtar hele bygget, noe som gir oss muligheten til å vokse i fremtiden.

Vi tilbyr merker som Carthago, Adria, Kabe, La Strada, Westfalia og Hobby.
Adria og Kabe er nye merker for Sørlandets Caravansenter, og vi ser svært frem til å begynne å jobbe med noen av bransjens aller mest attraktive merker.
Fra første dag kommer vi også til å stille med et godt utvalg av brukte bobiler i alle prisklasser.

Sterke på vogn
Vi kommer til å tilby et omfattende vognprogram med Hobby, Adria og Kabe, noe som gjør oss til den desidert sterkeste vognforhandleren i Stavanger-området!

Hvorfor Ålgård?
Vi har svært mange kunder fra Vestlandet, og vi er ydmyke for at de har frem til nå kommet helt til Grimstad for å handle bobil. Våre kunder fra Vestlandet er selvfølgelig hjertelig velkommen til å fortsette å komme til Grimstad, men da kan de i hvert fall ha mulighet til å kunne utføre enkle reparasjoner og fukttest lokalt. 

Utleie

Vi kommer til å starte med utleie av bobiler, via vårt utleieselskap McRent. Vi begynner med noen få bobiler og øker etter hvert som etterspørselen vokser.

Med opprettelse av avdeling i Ålgård kan vi drive salg og ikke minst bedre service for alle våre kunder i dette distriktet. Sørlandets Caravansenter har en sterk og lojal kundekrets i Rogaland og Hordaland.
Følg med på våre nyhetsbrev. Har du ikke meldt deg på kan det gjøres på vår hjemmeside: caravansenter.no

 

Kategorier: Aktuelt om oss, Nyheter