Nå blir Caravanservice i Ålesund en del av Nordens ledende forhandlerkjede

Publisert av Per Vie den 27. mai 2020

Vi vil gjerne benytte anledningen til å fortelle deg hva som nå skjer i Ålesund, hvilke planer vi har fremover og litt om hvorfor dette vil gi deg som kunde et enda bedre tilbud.

Sunnmøres beste utvalg

Det første du vil merke er at vi nå heter Ferda Ålesund, og dermed blir en del av Nordens ledende forhandlerkjede. Det vil gi deg som kunde et enda bedre tilbud. I Ålesund kan vi nå glede våre kunder med et svært godt utvalg av kjente merker: Dethleffs, Sunlight, Carthago, Hobby, Knaus, Weinsberg, La Strada og Niewiadow Poletta. 

2-5.png

Navnet Ferda handler om å dra på ferd, reise ut på tur, og vite at du kan endre kurs når du selv vil. Vi som vet å feriere på hjul kjenner følelsen av å begi oss ut på reise, og hvordan veien blir til mens man kjører. Vi er Ferdafolk.

Ferda Ålesund 1-1-1.jpg

Nye lokaler - enda bedre kundeopplevelse

Ferda Ålesund har salgslokaler i Lerstadveien. Disse er nå flyttet til Caravanservice sine lokaler på Emblem. Vi får eget bobilverksted i Furulia i Skodje, og samtidig beholder vi bilverkstedet i Lerstadveien. Dette er bare første del av våre planer.

Vi vil veldig gjerne vise deg bobiler, vogner og utstyr på en inspirerende måte. Samtidig vet vi at gode servicemuligheter er viktig for våre kunder. Til det trenger vi større lokaler. Vi arbeider med oppføring av et nytt moderne anlegg på Håhjem, i Skodje, og tar sikte på å flytte inn i begynnelsen av 2019. 

Jon Arne Torset, Bengt Heggertveit og Øyvind Ellefsen

– Nord-Vestlandet er en viktig landsdel for vår bransje, med stor omsetning av bobiler og campingvogner. Derfor ønsker vi å være solid representert i Møre og Romsdal, sier Bengt Heggertveit, konsernsjef i Ferda. Her sammen med daglig leder Jon Arne Torset og Øyvind Ellefsen, tidligere eier av Caravanservice.

Ta med deg familien og se våre gode tilbud på bobiler og campingvogner.
Velkommen! 

Les mer om Ferda Ålesund her!

Kategori: Aktuelt om oss