Blogg

- Mitt ansvar er alt som skjer før du henter bobilen din.

Posted by havard nilsen on 20.mai.2015 01:00:15

- Jeg har ansvaret for logistikken, det vil si fra bilene ankommer kaia i Kristiansand, transport av bilene hit, visning og godkjenning hos Biltilsynet og klargjøring for levering. Med andre ord, oppfølging av bilene fra de er solgt til kundene henter dem, forteller David Naro, logistikkansvarlig her hos Sørlandets Caravansenter.

Av Per Vie

Logistikk 2

David forklarer villig vekk, og han sier at jobben også innebærer å sørge for utvendig og innvendig vask før levering. Bobilen skal være helt strøken når du som kunde kommer for å hente bobildrømmen din.

Har du jobbet her lenge, David?

- Jeg begynte å jobbe her i 2006, og det var kjærligheten som dro meg til Sørlandet. Så da jeg giftet meg og flyttet til Grimstad var det også naturlig å bytte bransje.

Hva gjorde du før du begynte her?

- Da jobbet jeg som freelance TV-fotograf i TV 2, så det var litt av en overgang, ler David. Fra TV-produksjon til klargjøring av bobiler. Ja, det kan vel betegnes som litt av et sprang!

Men jobben din handler vel ikke bare om Grimstad?

- Nei, det gjør den så absolutt ikke. Nå som vi har fått flere avdelinger blir mye av jobben å koordinere transporten avdelingene imellom. Jeg styrer også leveringen av campingvogner de gangene vognene skal leveres ut til konkrete campingplasser, forteller David engasjert.

Hva er det beste med jobben du har?

Logistikk 3

- Det beste er friheten og allsidigheten i jobben min. Det er fint å slippe og sitte bak et skrivebord hele dagen, og i denne jobben er ingen arbeidsdag like. Så jeg stortrives!

Det er ikke vanskelig å se at dette er en mann som liker jobben sin. Det slår meg hvor heldige Sørlandets Caravansenter er som har så entusiastiske medarbeidere. For ikke å snakke om hvor heldige kundene er!

- Det er mye som må gjøres som du ikke ser før du kommer og henter bobilen din, og det er utrolig morsomt å være med på å gjøre bobil- og campingdrømmen til virkelighet for kundene våre, avslutter David Naro, som utrolig nok har klart å overbevise en kreativ sjel som meg om at logistikk er både spennende og nødvending. Og for meg som snart er bobileier selv er det godt å vite at bilen skal innom David og teamet hans før jeg triller den ut på all verdens veier.

Søk i bloggen