Gladnyhet! Det blir messecamp på Caravanmessen 2019!

Publisert av Per Vie den 6. juli 2020

Her er dagens gladmelding for alle som vil besøke Caravanmessen 2019 med bobil eller campingvogn. Messecamp 2019 er i boks, rett bak LSK-hallen, kun 7 minutter fra Norges Varemesse. 

Foto over: Caravanmessen/Tibe

Dette betyr at vi nå virkelig kan trå til og invitere kunder og gjester til Caravanmessen 2019 med bobiler eller campingvogner, og dere kan bo hyggelig NESTEN GRATIS på MESSECAMP 2019. 

Sist gang på Hellerud ble ca. 30 mål brukt og man hadde opp mot 520 ekvipasjer. Nå tilrettelegges det for 5 ganger så stort området hvis det skulle være behov for det.

image-5

Messecamp 2019 blir tilnærmet GRATIS!!

Det legges opp til at man ikke trenger å forhåndsbestille plass. Man betaler ingen ting på Messecampen, kun registrerer reg. nr, navn og mobilnr. og kjører rett på plass. Man betaler kun ved inngangen til Caravanmessen på Norges Varemesse:

Flerdagsbillett vil koste kr. 500.- pr. voksne/honnør og gir inngang til alle 4 messedagene inkl. messecamp og shuttlebuss.

For barn blir prisen kr. 200.- pr barn, eller familie (2+2) kr. 1200 inkl. messecamp og shuttlebuss. 

image-6

Vi hos Ferda er klare med nok en spennende stand også i år.

Skal man kun være 1 - 2 messedager betaler man vanlig inngangsbillett og bor i prinsippet gratis på messecampen inkl shuttlebuss:

  • Voksne: kr 200 pr. voksne pr. dag
  • Honnør: kr. 160 pr. voksne pr. dag
  • Barn: kr 100 pr. dag
  • Familie (2+2): kr 400 pr dag

Driften av Messecampen er i nært samarbeid med grunneier Tore Skogvold, og det er Norsk Caravan Club og Norsk Bobilforening som bistår vakt og sikkerhetsarbeidet på campen.

Så da er det bare å markere årets største messe i kalenderen, vel vitende om at bobilen eller vogna er sikret plass like ved messeområdet.

Vi treffes på Lillestrøm og Caravanmessen 2019 i september!

 

Kategori: Aktuelt om oss