Med nye Rapido kan du ta med deg stua på bobiltur!

Publisert av Per Vie den 15. juni 2018

Etter en lang og aktiv dag, hva er vel bedre enn å slenge seg ned på sofaen, ta deg noe godt å drikke og sette på en god film? Hva med å kunne unne deg den samme komforten også når du er på bobiltur? Sjekk ut den nye Rapido 8094 dF!

Rapido 8094 er en helintegrert bobil med en behagelig lounge med sofagruppe bak i bilen. Her er alt lagt til rette for total avslapning. Og for virkelig å gi deg følelsen av en hyggekveld hjemme i stua finner du en prosjektor i taket, stort lerret og høyttalere – klare for å servere deg mye god underholdning.

Rapido 8094 8

«Her får du masse luksus for pengene. Så dette er en bobil for de som vil ha denne unike løsningen uten å gå helt opp i premiumklassen på pris», sier Christian Aabøe Fluør fra Ferda i Grimstad.

Her viser Christian deg Rapido 8094: 

 

Hjemmekino på hjul

I den gode sofaen bakerst i bilen er det behagelig sitteplass til fire, og du kan nyte en god film på et stort lerret, med fantastisk lyd fra de kraftige høyttalerne. Et komplett hjemmekinoanlegg, med andre ord.

Eget soverom for barna

Rapido 8094 6

Det bakre rommet kan enkelt lukkes av fra resten av bobilen. Den myke sofaen bak gjøres enkelt om til dobbeltseng, og vips har dere to separate soverom. Genialt for barnefamilier, hvor barna kan få det bakerste rommet og de voksne kan benytte senkesenga foran. 

Rapido 8094 har selvfølgelig også separat dusj og toalett.

Kjøkken med stekeovn – som hjemme!

Rapido 8094 4

Når du først skal føle deg som hjemme på tur kan vi glede deg med at det også er stekeovn og et stort kjøleskap i denne bobilen.

God sitteplass til mange

Rapido 8094 3-1

Foran er det en stor og romslig sittegruppe med utfellbart spisebord. Her fremme er det faktisk plass til seks personer rundt bordet. Så er du i det sosiale hjørnet og har lyst til å invitere venner på besøk er det god sitteplass til ti personer, inkludert de fire plassene i sofaen bak i bilen.

Vil du vite mer om denne helt spesielle nyheten fra Rapido?

Da er du hjertelig velkommen innom Ferda-avdelingen nærmest deg for mer informasjon og en god bobilprat.

Her er alle våre avdelinger!

PS! Den siste vi hadde på lager av denne unike bobilnyheten fra Rapido rullet nettopp ut av lokalene våre i Grimstad. Men fortvil ikke. Bilen kan bestilles!

Last ned mer informasjon om nyheten Rapido 8094 her!

Kategori: Ferie og fritid, Tips og råd, Familie og fritid

Relaterte artikler