Mange skifter fra campingvogn til bobil. Andre gjør omvendt...

Publisert av Per Vie den 10. mai 2016

Jeg er her i Grimstad på kampanjedagene til Ferda for å gi noen reisetips og prate med folk om min fantastiske bobiltur rundt i Norge i fjor sommer, og Kjell Arthur Jørgensen fra Søgne er en av flere hyggelige gjester som slår av en prat. 

Av Per Vie

Kjell har sin ett år gamle Hobby campingvogn inne for sjekk før sommersesongen er i full sving, og han forteller at han og hans kone har hatt bobil i mange år.

Kampanjedager Grimstad 3

- Den første kjøpte vi rundt 1990, og det ble vel fire forskjellige bobiler gjennom noen år før vi gikk over til campingvogn ifjor, sier Kjell, som også forteller at siste bobil var en Carthago e-line, en fantastisk flott bil på 7,80 meter, også kjøpt her.

- Vi har også hatt en La Strada bybobil, lik den du kjørte i vinter, men den ble litt i minste laget for oss. Kjekt med bybobil hvis man skal kjøre smale veier eller besøke byer rundt omkring. Men nå er det romslig med plass og gode enkeltsenger som gjelder, sier Kjell med et smil.

Skifte fra bobil til campingvogn - vanligvis er det vel omvendt for de fleste?

- Ja, men ikke for oss. Vi kjører jo egentlig på tur på samme måten som før, men nå parkerer vi vogna på en slags base, og tar småturer rundt i området derfra. Veldig kjekt. Som da vi kjørte til Hardangerfjorden ifjor. Da parkerte vi vogna et sted vi likte oss godt, og tok mange turer til steder vi ikke hadde vært før. Så da har vi romslig med plass i vogna, og liten nok bil til å komme frem overalt.

LES OGSÅ: Hobby - Norges mest solgte campingvogn 33 år på rad!

Er dette den første campingvogna dere har?

- Neida, vi har hatt campingvogn før, men da har den stått fast på et sted. Nå farter vi rundt i vår Hobby 540, som vi kjøpte her ifjor.

Her kan du se en filmsnutt som presenterer Hobby campingvogn, lik den Kjell har...

https://www.youtube.com/watch?v=cIxOKHIQHRo

Har dere vært kunder her lenge?

- Åja, det er lang tid. Og det fungerer godt. God service. Har kjent folka her i mange år, smiler Kjell.

Hvor skal dere i sommer?

- Det har vi faktisk ikke bestemt enda. I forfjor kjørte vi rundt i Nord-Norge. Fantastisk vær den sommeren. Hva som skjer i sommer er åpent, sier den trivelige campingvognentusiasten, og og jeg slår følge inn på verkstedet, der Kjell tar en prat med mekaniker Pawel Rogalewski.

Uansett hvor ferden går - god sommer, Kjell!

Kampanjedager Grimstad

Blant mange glade caravaninteresserte treffer jeg også Johan Foldøy som er her sammen med datteren Julie og kona Helle for å titte litt. Blant annet på bloggen min, med alle reisetipsene man finner der. Og de gleder seg til å følge turen min rundt i Europa nå i sommer.

Klikk her og se vårt store utvalg av campingvogner.

Klikk her og se alle 37 reisebrevene fra turen "SommerNorge rundt på 90 dager"

Kategori: Aktuelt om oss, Ferie og fritid, Kundehistorier

Relaterte artikler