Kunnskap og lidenskap for ferden!

Kunnskap og lidenskap for ferden!

Ferda AS (tidligere Sørlandets Caravansenter) har vært forhandler av bobiler og campingvogner i mer enn 30 år. Høsten 2016 overtok vi Bobilnords tre avdelinger i Fauske, Bjerkvik og Nordkjosbotn, og i våres tok vi over Skorpen og Myren Bil. Rett før sommeren fikk vi med oss Hjulet Caravansenter på laget som den åttende lokasjonen vår. Så kjøpte vi Caravanservice og slo denne sammen med Skorpen og Myren bil. Vårt siste innkjøp våren 2018 var Vest Caravan, som endelig plasserer oss på kartet i Hordaland.
Til sammen utgjør vi nå landets ledende forhandler av bobiler og campingvogner, og vi planlegger å bli Nordens ledende leverandør.

Derfor har vi gjort noen endringer som passer til denne målsettingen – vi skiftet navn til Ferda.

Ferda-logo-RGB-BLUE.png

Få maksimalt ut av ferien

Men vi selger ikke BARE feriehjem på hjul. Vi selger ferie, fritid og frihet! For det er ikke nødvendigvis bare produktene våre, men også det livet og den følelsen dette representerer, vi selger. Vi ønsker å gi denne friheten til flere. Vi ønsker at alle skal komme tettere på opplevelsene, uten bekymringer og uten begrensninger. Da skaper man de beste ferieminnene!

Men dette krever jo litt av oss også, da. Vi vet at nye bobiler og campingvogner er svært tekniske kjøretøy, og at ting må justeres for at de skal fungere optimalt. Så først og fremst skal du som kunde være sikker på at alt er på stell når du har kjøpt noe av oss. Og når du er ute på tur, skal du selvfølgelig få hjelp hvis du trenger det. Med åtte avdelinger spredt utover Norge, sørger vi for at det å eie en bobil eller campingvogn skal bli like problemfritt som å eie en personbil. 

For hos oss i Ferda møter du likesinnede som vet gleden ved å reise ut på tur, og kunne endre kurs og mål akkurat når du vil. Vi vet at reisen i seg selv er en stor del av opplevelsen.

Vi er nemlig også Ferdafolk!

Kategorier: Blogg, Nyheter, lidenskap