Lei en bobil til drømmeferien!

Publisert av Per Vie den 20. april 2018

En helt ny feriefølelse venter dere. Med en leid bobil kan dere reise på by-, land- eller strandferie, eller ta bilen med ut på nye veier og få en ferie dere aldri vil glemme. Og dere vil raskt oppdage at bobilferie også er et rimelig feriealternativ – uansett om dere legger turen til kjente trakter her hjemme eller tar en langtur nedover i Europa!

 

Leie av bobil 11.jpg

Ferien starter på veien

Med bobil på reisen til feriestedet får dere med dere alle inntrykkene på veien, i motsetning til den vanlige flyturen. I bobil kommer dere tettere på opplevelsene og kulturen – og lærer både land og folk å kjenne på en helt annen måte. 

LES OGSÅ: – Hvorfor jeg trives så godt i bobil? Her er ti gode grunner!

Leie av bobil 10.jpg

Leie av bobil 2-1.jpg

God plass til alt dere vil ha med

Med bobil kan dere reise på ferie med hele familien på en sikker og behagelig måte. Ta med dere alt dere trenger av bagasje og utstyr, campingmøbler og favorittleker – og det er selvfølgelig plass til syklene deres også!

Leie av bobil 7.jpg

Trygt, enkelt og gunstig

Det koster ikke all verden å leie en bobil, og hvis dere sammenligner kostnadene med andre reisemåter vil dere raskt oppdage at bobilferie er et rimelig feriealternativ. Avhengig av typen bobil dere ønsker, kommer en ukes leie vanligvis på mellom 12 000 og 15 000 kroner.

Vår utleiepartner McRent tilbyr utleie av markedets beste bobiler til en god pris, enten det gjelder praktiske alkovebiler, elegante halvintegrerte eller luksuriøse fullintegrerte bobiler. Bilene er aldri eldre enn tre år og gjennomgår streng kontroll og service hver gang de leies ut. 

Bestill bobilen i god tid

Det er mange som ikke er klar over at det lønner seg å være tidlig ute med å bestille leie av bobil. Da er det et større utvalg av ledige bobiler, og det er store muligheter for at dere får leid akkurat den bobilen dere vil ha med på tur. Et godt råd er å planlegge i så god tid som mulig før ferien. Da finner dere ut av hva dere trenger, og dere har gode muligheter til å sikre dere en bobil som passer akkurat for ferien deres.

Leie av bobil 9.jpg

Prøvekjør bobil en hel ferie!

Skulle turen med bobil gi mersmak, og dere bestemmer dere for å kjøpe egen bobil innen seks måneder etter dere har leid bobil via McRent, gir vi dere utleiekostnaden for opptil en ukes leie tilbake!

Er dere klare for å planlegge drømmeferien?

BOOK LEIE AV BOBIL HER!

Kategori: Tips og råd, Tett på opplevelsene

Relaterte artikler