Er du klar for opplevelser utenom det vanlige? Lei en bobil!

Publisert av Per Vie den 4. februar 2019

Tenk deg at du tar med deg en kompis og reiser på bobiltur og skisurfing i Hemsedal, på rypejakt til Troms eller på golftur til Danmark. Eller hva om du får lyst til å ta med deg kjæresten på vinfestivaltur til Barolo i Italia, med opplevelser du knapt kan forestille deg underveis? Lei bobilen hos oss, og vips er du klar for nye og spennende eventyr!

Med bobil kan du stopp hvor du vil, og gjør hva du vil når du vil.

Livet i bobil handler først og fremst om frihet. Friheten til å kunne gjøre hva du vil, når du vil, hvor du vil. Med bobil er du midt i opplevelsene, både på veien til reisemålet og når du er fremme. Og skulle du få lyst til å endre på planene underveis, er det bare å svinge av veien og finne på noe annet. Hvilke andre reisemåter kan gi deg samme friheten?

Tettere på fisken kommer du ikke!

Tettere på opplevelsene

Ta sykkelen inn til fiskevannet, eller stopp bobilen ved vannkanten – og kast ut flua omtrent rett fra bobildøra. Tettere på opplevelsene kommer du ikke!

Bobil og sykkel - perfekt match!

God plass til alt du vil ha med deg

Leier du en bobil kan du ta med deg all den bagasjen du trenger, i tillegg til campingmøbler, sportsutstyr og surfebrett – og syklene, selvfølgelig. 

 

Book leie av bobil i god tid

Det lønner seg å være tidlig ute med å bestille leie av bobil. Da er utvalget av ledige bobiler større, og det er en stor sjanse for at du får leid akkurat den bobilen du ønsker deg. Et godt råd er å planlegge turen i så god tid som mulig. Da finner du ut av hvilke funksjoner du trenger og hva du vil ha med deg, og du har en super mulighet til å sikre deg en bobil som passer optimalt for turen du planlegger. Og når du utarbeider reisebudsjettet ditt, beregn at leien blir rundt 12.-15.000,- pr. uke, avhengig av type bobil du vil leie.

Skulle turen med bobil gi mersmak, og du bestemmer deg for å kjøpe egen bobil innen seks måneder etter at du har leid bobil via McRent, gir vi deg utleiekostnaden for opptil en ukes leie tilbake!

Er du klar for å planlegge et nytt eventyr?

BOOK LEIE AV BOBIL HER!

Kategori: Tips og råd, Tett på opplevelsene

Relaterte artikler