Planlegg Norgesferien din nå

Publisert av Marie Rosenborg Moen den 2. april 2020

Dette er året for å legge sommerferien til Norge, og landet vårt har enormt mye å by på, både for store og små. Velger du i tillegg bobil eller campingvogn har du stor frihet, og mulighet for å komme tettere på fantastiske naturopplevelser.

Ferda sunlight bybobil

Skal du reise rundt i Norge i sommer? Her er 37 gode tips!

Er campingliv noe for deg?

- Campingliv er akkurat det du vil at det skal være, forteller Kåre Johan Røinås, Markedssjef i Ferda. Du styrer ferien din selv, og kan reise etter sola, etter gjedda eller når barna er lei. Alt ettersom. Mange velger dette livet fordi det er enkelt, naturnært og gir en følelse av frihet, ­som jo er essensen av ferie, avslutter Røinås.

Camper_Melone_essen-1

Campingliv blir stadig mer populært. Det ser man blant annet på salget av campingvogner og bobiler, som har hatt en jevn økning gjennom flere år. I fjor så man også en 50% økning på leie av bobil.

Bobil eller campingvogn?

Mange lurer på dette. Det er noen åpenbare forskjeller, men det viktigste er å tenke gjennom hvilke behov man har; hva man skal bruke den til, hvor mange man er, hvor mye penger man kan bruke og så videre. Mange synes det er lettere å kjøre bobil enn å kjøre med campingvogn. Men, en campingvogn gir fleksibilitet til å sette fra seg vogna og ha bilen. Så her er det en del ting å vurdere. Og, så er det lurt å snakke med oss da, sier Kåre Røinås. Se mer informasjon og video her

Ferda Burudvann

Dette er Ferda
Ferda er ­Nordens ledende forhandlerkjede, og har siden 1984 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle. I dag har vi 10 avdelinger spredt utover hele landet, i tillegg samarbeider vi med McRent som er Europas største firma for utleie av bobiler. Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.

Kategori: Aktuelt om oss, Ferie og fritid, Norges-turer, Familie og fritid

Relaterte artikler