Blogg

- Jeg liker å løse problemer og gjerne fikse det umulige.

Posted by havard nilsen on 06.nov.2015 11:47:33

Rolf Hald Madsen begynte hos oss som mekaniker for 6 år siden. Han elsker utfordringer og liker å få til ting som i utgangspunktet kanskje kan virke umulig å løse for andre.  

Av Per Vie

Rolf er utdannet verktøymaker, har vært til sjøs og har også jobbet som Securytasvakt. Men stort sett har han jobbet som mekaniker i alle år, blant annet 27 år i en mekanisk bedrift i Lillesand, som dessverre gikk konkurs idet Rolf var iferd med å bytte til ny bobil her hos oss.

Så du var kunde her før du begynte som mekaniker?

- Ja, jeg hadde en Hobby 600 som jeg ville bytte inn i en La Strada bybobil, og midt i forhandlingene om kjøp av ny bil fikk jeg beskjed om at jeg ikke lenger hadde jobb. Men det ordnet seg nærmest på dagen, da jeg fikk tilbud om å begynne som mekaniker her hos Sørlandets Caravansenter, smiler Rolf, som stortrives i jobben sin. Og bobilen han kjøpte den gangen er han også meget fornøyd med.

Hva er det beste med jobben din?

- Det er alltid artig å treffe nye folk, så det beste med jobben er kundekontakten, og det å treffe sånne karer som Roar, sier den blide mekanikeren, og slår av en fleip med bilberger Roar Josephsen, som er her for å få hjelp til en del småting som må fikses på campingvogna.

- Jeg skulle bare ta en fukttest for Roar, så ble det litt 12-voltsgreier som måtte fikses, så var det hjørnet på vogna, og så går hele dagen, ler Rolf, og får med seg Roar på en god latter.

Roar Josephsen er innom for å få litt hjelp. Roar Josephsen er innom for å få litt hjelp.

- Det er viktig å ta seg tid til å lytte til kunden og finne gode løsninger. Vi får til det meste, vet du, smiler Rolf, før han gjør seg ferdig med jobben og er klar for nye utfordringer.

Søk i bloggen