Innom Schleswig på vei til Kroatia for åttende gang :)

Publisert av Per Vie den 7. september 2016

Da jeg kom til Schleswig i begynnelsen av Europaturen min i juni traff jeg Grete og Ove Kjell Aanensen fra Lyngdal. Ove Kjell hjalp meg med å få plass på den populære bobilplassen på brygga i den idylliske tyske byen. Så fikk jeg masse nyttige tips for turen min videre. Takk, Ove Kjell! Godt å treffe sånne som deg for en bobilfersking som såvidt har begynt på en to måneders tur helt alene.

Av Per Vie

Jeg gjorde et intervju med det trivelige ekteparet fra Lyngdal i sommer, men lydopptaket fra samtalen forsvant med mobiltelefonen da jeg ble ranet i Madrid noen uker senere. Heldigvis fikk jeg lastet ned bildene, og da var det bare å ringe opp igjen Ove Kjell for en ny prat.

- Takk for sist! Er dere på tur?

- Takk, det samme! Ja, nå er vi på tur til Seljord, og det er solskinn og veldig fint, sier Ove Kjell, som virker svært så fornøyd med tingenes tilstand som fersk pensjonist.

- Jeg ble pensjonist i år, så nå er vi det begge to. Jeg kjører litt lastebil fortsatt, men vi prøver å være på tur som mye som mulig – hele året egentlig.

- Så dere bruker bobilen om vinteren også?

- Åja, men ikke så mye som om sommeren selvfølgelig, da det er begrenset hva som er åpent. Men vi reiser mye til Steinsnes Camping i Egersund. Fin plass for vinterturer.

- Og da vi møttes i Schleswig skulle dere videre til Kroatia?

- Ja, stemmer det. Det ble 5 uker på veien for oss i sommer, og det åttende året til Kroatia faktisk, smiler Ove Kjell.

- Hvor mange bobiler har dere hatt?

- Nå har vi en Carthago, og den forrige var også det. Før det har vi hatt to Eura Mobil og en Hobby. Og fire av bilene er kjøpt hos Sørlandets Caravansenter.

- Hvorfor Sørlandets Caravansenter?

- Det har alltid vært veldig greit. De har alltid stilt opp når det har vært noe, og vi har til og med fått låne bil hvis noe måtte fikses på vår bobilen. Så servicen er veldig bra, det må jeg si, påpeker Ove Kjell.

- Godt å høre. Og takk for fin bobilprat, både nå og i sommer. Som du skjønner er jeg bitt av bobilbasillen selv.

- Ikke så rart, for livet i bobil er veldig spennende, avslutter Ove Kjell, før han og Grete kjører videre til Seljord for en ekstra lang og god helg i finværet.

Her er et bilde fra Schleswig i sommer...

Schleswig 13 Nesten hver fjerde bobil her på plassen var nordmenn, og disse trivelige folkene hadde mange gode tips og gi meg som fersking på langtur i Europa. Fra venstre ser du Hjalmar, som reiste sammen med sin kone Liv Astrid, og så Tormod, som var på tur med sin kone Kirsten, og Grete og Ove Kjell - alle gode kunder hos Sørlandets Caravansenter.

 

Kategori: Aktuelt om oss, Kundehistorier

Relaterte artikler