- Ingenting er morsommere enn kjededrift!

Publisert av Per Vie den 20. juni 2020

Dele- og butikksjef Roy Ørebek har vært her hos Sørlandets Caravansenter i Grimstad i ganske nøyaktig to år. Og før han kom hit var han varehussjef hos Expert i Sørlandsparken i noen år. Butikk for alle penga, med andre ord...

Av Per Vie

- Ja, det har blitt mye butikkdrift på meg gjennom årene, så det kommer godt med i jobben min her i Grimstad. Og før jeg begynte her ble det noen år hos Tine, sier Roy, som kan fortelle at han også har jobbet et år på Fiskebrygga i Kristiansand og med kjøkkenutstyr i en importbedrift som het Isenkram.

Roy bor i Kristiansand og er pappa til to aktive gutter på 15 og 17 år.
- Med to fotballspillende gutter har jeg absolutt ingen fritidsproblemer. Så sykler jeg en del når jeg har tid - når det er fint vær, vel og merke, smiler butikksjefen, som selv vokste opp med campingvogn, men ikke er aktiv camper idag.

- Spennende tider om dagen?

- Ja, veldig. Dette er jo en litt ”gammeldags” bransje, så dette som skjer hos oss er bra for både oss og kundene våre. Så blir vi jo den første kjeden i bransjen.

- Med seks butikker kan dere vel kalle dere en kjede?

- Joda, helt klart. Og vi har samkjøringer på en del områder allerede, blant annet på innkjøp. Så fordelene med kjededrift er merkbare - ikke minst for kundene våre.

- Og utstyr eller tilbehør til vogna eller bobilen trenger jo alle...

- Ja, alle må ha utstyr, så målet er at de kjøper det her hos oss, sier Roy, som kan skilte med en meget velutstyrt butikk med det aller meste.
- Vi har et godt utvalg av campingutstyr som campingstoler, bord, griller og ellers det kundene våre trenger til ferien. Og trenger du deler eller tilleggsutstyr har vi det meste på vårt delelager, sier Roy, som passer på å påpeke at dersom han ikke har det kunden trenger på lager skaffer han det fra sine leverandører.

- Hva liker du best med jobben din?

- Det morsomste er det å få satt ting i system, få fart på kjededriften, og gjøre enda bedre avtaler med underleverandørene våre. Så er det jo det å få mange kunder på besøk i butikken. I denne bransjen er det enorme forskjeller på sesongene, så når det virkelig koker om sommeren er det skikkelig moro, smiler butikksjefen, som gleder seg stort til vinteren slipper taket og det braker løs for alvor.

Kategori: Aktuelt om oss