Hjulet Caravansenter på Vinterbro er nå en del av Ferda-kjeden

Publisert av Marie Rosenborg Wadahl den 22. februar 2018

Vi vil gjerne benytte anledningen til å informere deg om hva som nå skjer på Vinterbro, hvilke planer vi har fremover og litt om hvorfor dette vil gi deg som er kunde et enda bedre tilbud.

Østlandets beste campingvognutvalg

Det første du vil merke er at vi nå heter Ferda Vinterbro og dermed blir en del av Nordens ledende forhandlerkjede. Det vil gi deg som kunde et enda bedre tilbud. I Akershus kan vi nå glede våre kunder med avdeling Jessheim og Vinterbro, med et svært bredt utvalg av vogner i alle prisklasser. 

Ferda avdeling Vinterbro blir fremdeles en ren campingvognforhandler med Knaus, Tabbert, T&B og Niewiadow som våre hovedmerker. Som en del av Ferda-kjeden kan vi også tilfredsstille kundene med flere merker i systemet. Vi finner den beste løsningen for dine behov.

Edition landingsside.jpg

Navnet Ferda handler om å dra på ferd, reise ut på tur og vite at du kan endre kurs når du selv vil. Vi som vet å feriere på hjul kjenner følelsen av å begi oss ut på reise, og hvordan veien blir til mens man kjører. Vi er Ferdafolk.

Nye nettsider

Nettsidene www.hjulet.no er nå historie, og all trafikk derfra kommer til å bli linket hit til ferda.noLes mer om Ferda Vinterbro her.

For å se våre bobiler og vogner for salg ligger dette under ferda.no/bobiler og ferda.no/campingvogner

En del av Nordens ledende forhandlerkjede

Caravansenter Holding er morselskap i en ny nordisk satsing på bobil- og caravanmarkedet, og eies med 2/3 av Adolfsen Group og 1/3 av tidligere eiere av Sørlandets Caravansenter AS. 

Inkludert Hjulet Caravansenter består nå kjeden av åtte avdelinger – tre i Nord-Norge (Fauske, Bjerkvik og Nordkjosbotn) og fem i Sør-Norge (Ålgård, Grimstad, Jessheim, Ålesund og Vinterbro). Det er planlagt ytterligere vekst de nærmeste 2-3 årene.

Fordelen med flere avdelinger er at vi kan gi enda bedre service der du som kunde er og bor. Så om du kommer langveis fra for å handle hos oss kan vi tilby service lokalt.

Se alle våre avdelinger!

Kategori: Aktuelt om oss

Relaterte artikler