En tur innom Lillesand sin fineste campingplass

Publisert av Per Vie den 16. juni 2015

En tur innom Lillesand sin fineste campingplass

Espen Sjølund jobber sin åttende sesong her på Tingsaker familecamping i Lillesand. Og ingen ting virker mer naturlig enn at akkurat han er vertskap her på denne idylliske plassen. 

Av Per Vie, SommerNorge rundt på 90 dager.

- I utgangspunktet var det lite sansynlig, forteller den åpne og blide sørlendingen.
-
Jeg er jo utdannet pølsemaker og har fagbrev som slakter, så jeg har jobbet med mat i hele mitt liv. Jeg ble faktisk nummer to i NM i grilling, og jeg er grillmester også, sier Espen med et smil, og retter ryggen litt ekstra.

Det er langt fra pølsemaker til campingplassbestyrer?

- Sant det, og da eieren av campingplassen spurte om jeg ville drive denne plassen, sa jeg nei flere ganger, selv om han lokket med at jeg da kunne jobbe om sommeren og ta fri hele vinteren. Til slutt sa jeg ja, og nå har jeg jobbet her i 8 år, forteller Espen. At han trives må du ikke være forsker for å forstå.

- Så sesongen min er fra påsketider til september. Og om vinteren reiser jeg litt rundt og står på ski og koser meg, sier Espen, tydelig fornøyd.

For min del føler jeg meg heldig som kan hilse på, prate med og bo her hos Espen, selv om det bare er for en natt.

Tingsaker 4

125 plasser til gjester som meg  - på gjennomreise.

Espen forteller at han har 45 faste plasser, og mer vil han ikke ha, for å kunne tilby sånne som meg en plass. Han har derfor satt av ca 125 til besøkende bobiler og campingvogner. Så har han 16 hytter av topp standard. Og fra 19. juli er hyttene fullbooket frem til 9. august.

- Ikke så rart folk trives her, tenker jeg, og tar meg en time i sola på stranda før jeg hiver t-skjorta over skulderen og rusler en tur inn til Lillesand.

Les mer om denne fine familiecampinplassen ved å klikke her!

Her forlater jeg min splitter nye campingstol og beveger meg ut mot havet...

Klikk her og følg reiseruta på kartet!

 

Kategori: Norges-turer

Relaterte artikler