Dette må du tenke på før du kjøper campingvogn

Dette må du tenke på før du kjøper campingvogn

Campinglivet er så mangt – en helt egen måte å reise på, et helt eget fellesskap og en helt egen ferietype. Det er rett og slett en helt egen følelse. Men før du kan hygge deg med det herlige campinglivet, må du ha en campingvogn på plass. En vogn som passer akkurat for deg og dagene du skal ha i den. Før du tar steget og kjøper en campingvogn, er det flere ting du må vurdere. Vi har tatt en prat med en av campingspesialistene våre for å kunne gi deg de aller beste rådene før du skal kjøpe!

Uansett om du har lang erfaring med campingliv gjennom oppveksten eller camping er helt nytt for deg, er det mye du må tenke på før du skal bli eier av din egen campingvogn. «Og det gjelder å starte best mulig. I mylderet av muligheter er det ikke alltid så lett å se tydelig for seg hva som er best for akkurat deg og din familie», sier Christian Aabøe Fluør. Han er en av campingspesialistene våre på Ferda-avdelingen i Grimstad, og har mange gode tips til deg som vurderer å kjøpe campingvogn.

«Det er lurt å tenke over de grunnleggende behovene dine allerede før du hiver deg av gårde for å se på campingvogner», sier Christian. Han deler gjerne erfaringer og kunnskap om kjøp av campingvogn hvis du vil stikke innom oss i Grimstad, men vi har også samlet tipsene hans her!

Last ned gratis e-bok. 9 gode råd til førstegangskjøperen av campingvogn

Ta en titt på filmene under for å få et inntrykk av hva slags campingvogn som kan passe for deg.

Her viser Trond frem en Dethleffs Exclusiv 760 campingvogn – en perle av en vogn med et høyt utstyrsnivå. Her presenterer Christian
Knaus Silver Selection – en romslig vogn med mye utstyr.


  hobby campingvogn

Ferda representerer Norges desidert største utvalg av campingvogner. Ingen andre forhandlere har dette utvalget. Med merker som blant annet DethleffsHobbyAdriaKabeKnaus og Niewiadow Poletta kan vi tilby noe for enhver smak, og du som kunde kan selvfølgelig alltid komme innom for å kikke og finne akkurat den modellen som passer for deg.

Last ned gratis e-bok. 9 gode råd til førstegangskjøperen av campingvogn

Kategorier: Blogg, Nyheter, Tips og råd