Flemming viser deg en Malibu bybobil

Publisert av Per Vie den 12. mai 2015

Nok en informativ filmsnutt med Flemming Pedersen hos Sørlandets Caravansenter. Denne gangen presenterer han bybobilen. Disse bilene er litt smalere enn de vanlige bobilene, men har like smarte løsninger for å få optimalt ut av små arealer.

Av Per Vie

Personlig vurderer jeg sterkt å velge en bybobil, da jeg har planer om å reise mye rundt i landet og besøke små kriker og kroker. Jeg skal også innom en del byer, så bybobil klinger derfor bra i mine ører. Så tenker jeg også at en litt mindre bobil som er enklere å manøvrere er en bra start for en bobilfersking som meg.

Flemming forklarer villig vekk, og legger ikke skjul på at dette er en type bobil som passer best for to. Og - som han sier - man må inngå noen kompromisser i en så liten bobil med tanke på romslighet og plass. Men du verden - snakker om plassutnyttelse!

Bilen på filmen er en Carthago Malibu, og Flemming snakker med dårlig skjult begeistring om kvaliteten og detaljene i interiørløsningene.

Ta en titt på filmen, og nyt opplevelsen sammen med Flemming og meg.

Og vil du lese og se film fra min aller første tur med bobil, klikk her!
Klikk her, hvis du vil se Flemming presentere en Dethleffs Magic Edition, en halvintegrert bobil.

Kategori: Aktuelt om oss, Ferie og fritid, Tips og råd

Relaterte artikler