I år velger mange familier ferie på hjul

Publisert av Kåre fra Ferda den 27. april 2020

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er mange barnefamilier som vil prøve hvordan det er å feriere i bobil eller campingvogn. I en tid hvor hotellferie virker utrygt og reiser til utlandet er usannsynlig er dette en høyaktuell ferieform for alle som er klare for å oppleve verdens vakreste ferieland i sommer.

Sunlight_Reisemobile_Lifestyle_4

Det er mange naturlige grunner for at camping eller bobilreiser vurderes som den optimale ferieformen i annerledesåret 2020. I et eget feriehjem på hjul er det nemlig såre enkelt å kombinere nødvendig avstand med gode feriedager sammen med familien.

 

 

Friheten til å velge

Om dere satser på å slå dere til ro på en plass, reise til et spesielt sted for noen uker eller farte rundt for å oppleve mest mulig fra dag til dag, valgfriheten vil garantert gjøre ferieopplevelsen til noe helt spesielt for hele familien.

6

Med bobil eller campingvogn kan du og din familie reise fritt rundt og oppleve det aller beste av landet vårt på en trygg og komfortabel måte. Og som en stor ekstra bonus, tenk dere friheten det er å kunne gjøre nye veivalg underveis, akkurat når det passer dere.

- Skal vi reise nordover eller sørover i landet?

- Hva med å oppleve Vestlandets høye fjell og dype fjorder?

- Hvor er det best vær i morgen?

- Hva har vi mest lyst til å oppleve de nærmeste dagene?

- Skal vi ta med fiskestanga og dra til fjells?

- Kanskje reise til sjøen for å bade?

- Eller hva med å ta en tur til en gøyal lekepark?

- Kanskje vi skal finne et praktfullt sted og bli der hele ferien?

- Hva med å gjøre litt av alt?

Joda, valgmulighetene kan så absolutt virke overveldende for dem som aldri har opplevd friheten på hjul. Mange ikke er vant med å kunne være så spontane når de etterlengtede feriedagene endelig er her, for har man kjøpt og betalt for tre uker på et hotell, da blir man jo der - uansett. Men sånn må det ikke være lenger. Friheten er nok vår viktigste ferieverdi i fremtiden, fordi det er naturlig for oss.

Hvorfor bobil? Her er Per Vies 10 gode grunner!

Perfekt for barnefamilier

8

Om dere velger en bobil eller en campingvogn må det være godt å vite at dere kan få akkurat den løsningen som passer dere best, der alt er tilrettelagt for at hele familien skal trives på tur. Og skulle det bli et par regnværsdager er det bare å nyte familiekosen inne i den lune hytta på hjul med noe godt og varmt i koppen og et morsomt brettspill eller en runde med yatzy.

5

Til dere som aldri har vært på tur med bobil eller campingvogn - det er bare å glede seg! For en ting er sikkert, ingen annen ferieform bringer dere tettere på opplevelsene, naturen og de overraskende øyeblikkene.

Hva kan du forvente deg av en campingvogn?

Eller hvordan ser en bobil ut inni?

Ting mange lurer på

Som førstegangskjøper av bobil eller campingvogn er det naturlig at det er mye man gjerne vil ha svar på. Og spørsmål vi ofte får er følgende:

- Hvordan finner vi den campingvogna eller bobilen som passer oss best?
Gjør dere opp en mening ved å stille dere selv følgende spørsmål:
- Er det bobil eller campingvogn som passer best for oss og vår ferieform?
- Hvilken type turer skal vi på?
- Hvor mange sengeplasser og sitteplasser trenger vi?
- Hvilken planløsning er best for oss?
- Hva mye kan og vil vi betale?

 

Kategori: Ferie og fritid, Norges-turer, Familie og fritid

Relaterte artikler