Endelig er den her! eStorm- den første elektriske bobilen!

Publisert av Marie Rosenborg Moen den 26. august 2021

Raido Campers eStorm er en helelektrisk bobil laget for nordiske forhold og helårscamping. 

Av Marie Rosenborg Moen

- Endelig en 100% elektrisk bobil på markedet som ikke bare er et konsept eller en ide. Mens de andre bobilprodusentene er på konseptstadiet, har Norske Raido Campers allerede satt i gang serieproduksjon av full elektrisk bobil med null utslipp, forteller Bjørn-Terje Tennås i en pressemelding til Ferda.

Nå får du kjøpt elektrisk bobil hos Ferda! 

eStrom skal ha en WLTP-rekkevidde på opptil 330 kilometer med omtrent halv nyttelast, noe som tilsvarer 500kg. Batteriet på 75 kW kan lades til 80 prosent på 45 minutter, noe so, gjør at dette er en miljøvennlig bobil som også passer godt til lengre turer

 

 Bærekraftig camping

 Vi har siden begynnelsen vært opptatt av en miljøvennlig og bærekraftig produksjon og at våre produkter også skal være det, så det naturlige skrittet var å bygge det som er verdens første serieproduserte elektriske bobil. Innredningen er laget i arktisk bjørk, og Raido campers planter ett tre for hvert produkt de produserer. Slik gir vi noe tilbake til naturen og miljøet, forteller Bjørn-Terje Tennås.

 Raido hos Ferda

 

Innvendig i den nye el-bobilen er materialvalg og finish gjenkjennelig fra den første kompakte bobilen og den lille campingvognen Raido står bak. Den største forskjellen er at takhøyden er litt bedre, og det er litt mer oppbevaringsplass. Bobilen er også isolert godt og egner seg like godt til vintercamping som sommerbruk.

– Sengen kan enkelt omgjøres til en komfortabel sofa, og med oppfellbart bord på frontveggen blir det et greit oppholdsrom i bilen, legger Tennås til.

 Finn ut mer om Raido her

 

Kjøp Raido hos FerdaKjøp Raido hos FerdaKjøp Raido hos Ferda

Bildene over viser flerbruksbobilen Raido Frost. Takhøyden vil bli bedre i eStrom og noe mer oppbevaringsplass. 

 

Se våre Raido bobiler på lager her. 

 

 

Kategori: Aktuelt om oss

Relaterte artikler