Jabadabadoo! Endelig på tur igjen!

Jabadabadoo! Endelig på tur igjen!

Da er jeg klar for ny bobiltur. Og denne høsten skal jeg farte rundt i Norge i fire uker. Først raka vegen nordover gjennom Sverige, før jeg lener meg tilbake og nyter turen fra Nordkjosbotn og sørover langs den vakre kysten vår. Og underveis håper jeg på å treffe mange trivelige bobil- og caravanfolk. Kanskje jeg treffer deg? 

Av Per Vie, Bobilturer 2017.

Med nydekorert bybobil startet jeg turen på Caravanmessen på Lillestrøm. Min gode samarbeidspartner gjennom flere år har skiftet navn fra Sørlandets Caravansenter til Ferda, og navnskiftet ble behørig markert på messen. Et fantastisk bra navn og beskrivende begrep, spør du meg.

Ferda caravanmessen 1.jpg

Pers hjem.jpg

Hjem på hjul - ingen ting er bedre!

På denne turen kjører jeg en Knaus bybobil. Perfekt for meg som kjører alene og liker å besøke de minste stedene langs de smaleste veiene. Gleder meg stort!

Reiserute Norge rundt.jpg

Veien blir som vanlig til mens jeg kjører, så denne planlagte reiseruta kan fort bli litt annerledes. Men det som er sikkert er at jeg skal innom Jessheim, Nordkjosbotn, Bjerkvik, Fauske, Ålesund, Ålgård, Grimstad og Vinterbro på veien. 

Og har du tips om spennende folk og særegne steder jeg bør besøke på turen, meld fra til meg på per@piff.no eller telefon 91617405. Kanskje vi treffes underveis?

Da er det bare å følge med!

Følg reisebloggen her!

New Call-to-action

Kategorier: Bobilturer 2017, Blogg, Ferie og fritid, Nyheter, Reisebrev, Bobilhøst i Norge