Blogg

- Det er alltid koselig og gøy å snakke med campingfolk :)

Posted by havard nilsen on 15.okt.2015 01:00:29

Du merker det med en gang du kommer innenfor dørene her hos Sørlandets Caravansenter i Grimstad. Hun ser deg, møter blikket ditt, og gir deg et velkomstsmil som er verdt besøket alene.

Av Per Vie

Her i huset jobber Helga Gudmundsdottir med garanti og utleie, og har også arbeidsoppgaver i butikken og på delelageret. Helga er opprinnelig fra Island, men den økonomiske krisen i hjemlandet hennes gjorde at hun og samboeren flyttet til Norge for 6 år siden.

- Vi flyttet først til Nord-Norge og Harstad. Der bodde vi i 4 år, før vi reiste til Sørlandet, sier Helga, som forteller at hun er mamma til to herlige gutter på 2 og 6 år.
- Crazy kids, ler Helga.

Den blide islendingen prater imponerende bra norsk, til å ha vært her i landet i så kort tid.

Hva jobbet du med i Nord-Norge?

- Jeg var hos Avis bilutleie på Evenes flyplass, og da vi flyttet sørover fortsatte jeg i det samme firmaet i Arendal og Kjevik. Så jeg har litt erfaring med bilutleie, men hadde ikke vært borti camping og bobiler da jeg begynte her for snart et år siden, forteller Helga.

Hva er det beste med jobben din?

- Jeg synes det er veldig koselig og gøy å snakke med kundene våre. Vi har så bra kontakt med dem, så det er absolutt det beste med jobben min. Og i den tiden jeg har vært her har jeg bare møtt koselige folk!

Ikke så rart, for et eventuelt dårlig humør forsvinner garantert som dugg for sola når du møter Helgas åpne vesen og hjertelige smil i døra.

 

Søk i bloggen