Carthago – gjennomført kvalitet og lure løsninger

Publisert av Per Vie den 28. mars 2020

Carthago er et premium merke som skiller seg ut med gjennomført kvalitetskonstruksjon og utsøkt design. Og med den store sittegruppen bakerst i bilen har Carthago med sin Liner for Two laget et mirakel av en bobil for par. Ta en titt på denne filmen... 

 

Med dette høykvalitetsmerket får du rett og slett det lille ekstra. Carthago har hentet en del av løsningene fra den mer eksklusive delen av båtmarkedet – og vi ser at det er mange tidligere båteiere som faller for Carthago, med sin klassiske stil, mye lys, fine stoffer, rolige farger og skinn. 

Carthago Liner for Two 2

Carthago bygger bilene på en litt annen måte enn rimeligere biler. Alle Carthago-modellene har dobbelt gulv med mye lagring og stort lasterom. De er isolert i alle luker og godt støyisolert i førerhuset, så bilene blir mer støysikre under kjøring enn de fleste andre merker. Carthago tenker også hele tiden på de smarte løsningene.

Carthago liner-for-two 10-1

I Carthago Liner for Two får dere også et eget romslig soverom. To dører skjuler soverommet fra bodelen.

Carthago har mange forskjellige muligheter når det gjelder sengeløsninger. Noen av modellene har opptil fem sengeplasser. Men det er også mer og mer vanlig med de mindre bobilene nå – så det er nok stadig flere som er to som reiser på tur sammen.

Et bobilmirakel for par!

Nå i sommer kom splitter nye Carthago Liner for Two! Den er helt optimalt tilrettelagt for par som ferierer sammen, og absolutt verdt å ta en titt på.

Carthago liner-for-two 3-1

Les mer om Carthago Liner for Two ved å laste ned denne brosjyren:

Carthaho Liner for two brosjyre

Se våre Carthago bobiler

Kategori: Blogg, Ferie og fritid