Arctic Race of Norway 13.- 16. august. Og jeg skal dit!

Publisert av Per Vie den 20. juni 2020

Bobilturen min går nordover, og da dette spektakulære sykkelrittet starter er jeg der. Det blir garantert en fantastisk opplevelse, og jeg gleder meg spesielt til å treffe de heldige vinnerne av Sørlandets Caravansenters konkurranse - gratis bobil for en uke fra 11- til 18. august med billetter til sykkelrittet.

Av Per Vie, SommerNorge rundt på 90 dager.

Vil du være med på konkurransen du også? DELTA HER!

I fjor gikk sykkeleliten helt opp til Europas nordligste punkt på fastlandet, selveste Nordkapp. Jeg er vel på Nordkapp rundt månedsskiftet juli/august, og på vei nedover igjen skal jeg få med meg dette rittet. Gleder meg stort!

map_routeI 2015 vil Arctic Race of Norway fortsette sin jakt på naturperler nord for polarsirkelen. Årets rute inneholder mer eller mindre uoppdagede skatter og har en variasjon som byr på utfordringer for syklister av ulike kalibre. I fjor fulgte 160 000 nordmenn TV2s direktesendinger fra rittet, og de som ønsker å følge årets ritt - på TV eller langs veien - har mye å se fram til.
Les mer om sykkelrittetappene her på letour.com

Etappene i Arctic Race of Norway 2015
Torsdag 13. august, 1. etappe: Harstad – Harstad, 210 km
Fredag 14. august, 2. etappe: Evenskjer – Setermoen, 155 km
Lørdag 15. august, 3. etappe: Senja (Finnsnes) – Målselv (Målselv fjellandsby), 175 km
Søndag 16. august, 4. etappe: Narvik – Narvik, 160 km

4 - Facebook Ads 1200x628

Dette blir naturopplevelser i verdensklasse, og Arctic Race of Norway er et arrangement som tilrekker syklister i verdensklasse. Så å få oppleve dette på første rad i bobil - helt rått!

Klikk her for å se alle reisebrevene fra turen.

Kategori: Aktuelt om oss