Adria – takk for knirkefritt samarbeid og knallfine turer!

Publisert av Per Vie den 17. august 2017

Da er et halvt år med bobilen Adria Sonic Axess 600 SC over, og jeg er klar for ny tur i ny bobil fra midten av september. Så takk for følget, kjære Adria! Du har fraktet meg 1.200 knirkefrie mil rundt omkring uten et eneste snev av problemer. Så komfortabelt og trivelig at jeg har følt meg til de grader hjemme mens jeg har vært borte.

Av Per Vie, Bobilturer 2017.

Det var i februar du kom til gårdplassen hjemme, og jeg var klar for nye turer. Fra bybobil til bobil. Var spent på forskjellen...

Langs vinterveien 3.jpg

Før den store turen til Storbritannia i juni ble det noen vinteropplevelser her hjemme, med blant annet en førpåsketur til Trysil.

Fra snø og kuldegrader til 30 graders hetesommer i Storbritannia

adria-7-1.jpg

Vinterturene startet med en tur til Grimstad. Det var lite med snø, så det ble en behagelig og myk start på vintersesongen.

trysil-7-1.jpg

Så reiste vi til Trysil og full vinter uka før påske.

trysil-21-2.jpg

Det ble både godt og varmt og deilig Piamat i bobilen, og tett på alpinbakkene storkoste vi oss som om vi var på hytta...

trysil-24-1.jpg

På vei hjem fra en aldri så liten sørlandstur i knallfint vær senere i påsken ble vi overrasket av dette været...

sorlandet-20-1.jpg

Storbritannia - wow!

Så kom juni og det ble fem uker rundt i Storbritannia i både 30 graders sommervarme og kalde regnværsdager. Og bilen oppførte seg eksemplarisk gjennom det fantastiske engelske landskapet med krappe svinger, trange alléer, vidåpne grønne sletter og firefelts motorveier. Og Adria'n - en drøm å kjøre og leve i.

England 3-7.jpg

Og jeg reiste ikke helt alene... 

England 41-10-1.jpg

Med godeste Globia som reisepartner følte jeg meg aldri ensom..

England 635B-1-1.jpg

På øya Arran i Skottland tro jeg til med lokale svinekoteletter stekt i nedoverbakke! Ja, jeg klarte meg uten Pia på kjøkkenet, selv om savnet etter Pias kokkekunster ble stort i løpet av fem uker. Må innrømme det.

England 836-1.jpg

Det ble mange sene kvelder foran mac'en i bobilen når reiseopplevelsene skulle festes til evigheten på reisebloggen.

Se alle reisebrevene her!

Ellers fungerte mitt lille hjem på hjul som en drøm. Romslig og komfortabelt, praktisk og enkelt, driftsikkert og trygt. Null problemer av noe slag.

Det ble fem fantastiske uker rundt i Storbritannia med magiske opplevelser som har festet seg på minnet for resten av livet.

England 58-1.jpg

England 275-1.jpg

England 50.jpg

Og apropos hjem på hjul - ikke vanskelig å trives i dette interiøret...

adria-3-2.jpg

adria-6-1.jpg

adria-4-3.jpg

Nok en bobil jeg må ta farvel med, utlånt av Sørlandets Caravansenter, min gode samarbeidspartner. Og det er like tøft hver gang jeg leverer en bil jeg har kjørt og blitt glad i. For når jeg er på turer som dette blir bobilen hjemmet mitt og en forlengelse av meg selv. Og ikke minst en god påminnelse om hvor liten plass jeg trenger for å ha det fantastisk bra. Alt rundt meg på en armlengdes avstand. Et optimalt liv på et minimalt areale. Less is more!

Se en oversikt over de forskjellige bobiltypene her!

Hvordan Adria og jeg har hatt det sammen? Ta en titt her...

 

Sjekk her hva vi har av Adria bobiler akkurat nå!

Fra Arundel og England til Arendal og det glade Sørland

Her kan du se en video fra den aller siste turen med denne bobilen som har vært mitt hjem i hele sommer. Det ble en liten tur innom Oslo etter fem uker i Storbritannia, og så en ekstra sørlandstur til Arendal og Tvedestrand. Ikke så verst i Norge heller. Bare se her...

 

Men nå er det over for denne gangen, og neste tur og eventyr blir fra midten av september med en ny bobil. Hvor reisen går? Litt østover i Europa, men også innom alpene, tenker jeg. Så det er bare å følge med!

Se alle reisebrevene her!

Få med deg Sørlandets Caravansenters kampanje for 2017-modellene!
Store prisavslag frem til 8. september.

Se priseksempler på 2017-modeller her! 

 

Kategori: Europaturer, Norges-turer

Relaterte artikler