- Får du den gode wow-følelsen med en gang, da er du i riktig bobil!

Publisert av Per Vie den 20. juni 2020

Jeg treffer Per Jonny Olsen på Ferdas avdeling på Fauske, og jeg skjønner raskt at dette er en relasjonsbygger av rang som tar godt vare på kundene sine og alltid har en artig replikk på lager. 

Av Per Vie

Per Jonny har ikke jobbet her på Ferda så lenge, og jeg er nysgjerrig på hva slags bakgrunn han har.

- Jeg har faktisk utdannelse innen helsesektoren og har jobba mye med rus og psykiatri. Jeg har også i mange år jobba med eiendom og pub- og kafévirksomhet.

- Hvordan havnet du i denne bransjen, Per Jonny?

- Etter mange år med ukurant arbeidstid fant kona og jeg ut at vi ville ha et litt mer åtte-til-fire-liv, så da solgte vi det vi hadde av eiendom, kona gikk tilbake til helsesektoren og jeg begynte her. Og det har jeg ikke angra på. Dette er en kjempeartig jobb!

- Så dette var egentlig en helt ny bransje for deg da du begynte her?

- Ja, selv om jeg har jobba med salg av hus og leiligheter tidligere var dette noe helt nytt. Men det har ikke vært noe problem, for her jobber jeg sammen med mange dyktige folk som har vært flinke til å lære fra seg alt de kan.

- Bra miljø her, med andre ord?

- Ja, og sykefraværstatistikken er så og si null, så her er det alltid godt å være. Her har vi en god tone med masse humor, ler Per Jonny, som tydeligvis har funnet sin egen form som selger av bobiler.

- Hva legger du vekt på når du prater med en potensiell kunde?

- Troverdighet. Jeg bruker å si at hvis du kommer inn i en bobil her hos meg, og du ikke får den gode wow-følelsen med en gang, da er du i feil bil. Det er viktig for meg å skape en god og personlig relasjon mellom meg og kundene mine, sier Per Jonny, som utvilsomt kommer lett i kontakt med folk fordi han er så uformell. 

- Hva er det beste med jobben din som selger her på Fauske?

- Ingen dager er like, og jeg treffer veldig mange hyggelige folk, sier den glade bobilselgeren, som selv har campingvogn på Storjord.

Per Jonny ønsker gamle og nye kunder velkommen innom for en kopp kaffe og en god bobilprat.

Ta kontakt med Ferda avdeling Fauske her!

Kategori: Aktuelt om oss, Blogg, Tips og råd