Blogg

- Spennende å være med på alt som skjer om dagen

Posted by havard nilsen on 13.jan.2017 09:10:14

Siv-Karin Rønnestad jobber på regnskapsavdelingen her i huset. Hun forteller at hun begynte med regnskap i voksen alder, og at hun har jobbet her hos Sørlandets Caravansenter i ett år idag!

Av Per Vie

- Gratulerer. Et lite jubileum!

- Ja, faktisk. Og jeg trives veldig godt, smiler Siv-Karin, som forteller at hun bor rett i nærheten sammen med sin mann, bare en spasertur unna. To voksne barn og ett barnebarn har det også blitt.

- Så skjer det så mye spennende her om dagen, sier hun, og gleder seg stort over å få være med på utviklingen av Sørlandets Caravansenter.

- Hva gjorde du før du begynte her?

- Jeg har jobberfaring fra bank, advokatkontor, og før jeg kom hit var jeg i Skatteetaten og Skattedirektoratet. Så ble det regnskap og revisjon i tre år på Universitetet i Agder, som endte opp i en Bachelor. Så idag jobber jeg med regnskap for avdelingene Grimstad, Ålgård og Jessheim sammen med mine hyggelige kollegaer Magnus og Linda Evenstad.

- Og nå er du i caravanbransjen. Har du campingvogn eller bobil selv?

- Nei, men var på jobbtur til avdelingen vår på Jessheim en gang, og da fikk jeg kjøre en bobil hjem. Den var kjempegod å kjøre. For en komfort! Så har vi venner som har bobil. Så får vi se. Jeg har ikke turt å ta med meg mannen min opp hit for å se nærmere på alle de lekre bilene vi har her, ler Siv-Karin.

- Det skjønner jeg godt. Da er det gjort!

- Men vi er mye ute og kjører på ferieturer, og vi elsker å dra til Alpene og Sunnmøre for å gå turer, forteller den engasjerte regnskapsføreren, som sikkert kunne snakket om de fantastiske turene sine i timevis.

- Hva med å reise til Alpene i bobil neste gang? Dobbel glede, spør du meg. Så ta med deg mannen din på jobb en dag du, Siv-Karin.

- Ja, kanskje det...

Topics: Aktuelt om oss

Søk i google

Recent Posts